İstanbul'da kadın doğum uzmanına şok tehdit

İstanbul'da kadın doğum uzmanına şok tehdit
İstanbul'da kadın doğum uzmanı olarak görev yapan Y.G., erkek arkadaşı sosyolog Serhad B.'yi kendisini tehdit ettiği gerekçesi ile savcılığa verdi.

İstanbul'da meydana gelen olayda bir süreden bu yana ilişkilerini devam ettiren kadın doğum uzmanı Y.G. ile Serhad B.'nin arası açıldı. 

Serhad B., Y.G.'yi başka bir erkekle kendisini aldattığı iddiasıyla yüzüne kezzap atıp başkalarına rezil etmekle tehdit etti.

İstanbul'da kadın doğum uzmanı Y.G. ile sosyolog Serhad B.'nin 4 yıldır devam eden bir ilişkileri vardı. Çiftin arası bozuldu. Serhad B., Y.G.'yi başka bir erkekle kendisini aldattığı iddiasıyla yüzüne kezzap atıp başkalarına rezil etmekle tehdit etti. 280 bin TL parasını gasp etti. Neye uğradığını şaşıran kadın soluğu savcılıkta aldı. Şikayetçi oldu. Şüpheli hakkında "Silahla tehdit, zincirleme hakaret ve yağma" suçlarından 35 yıla kadar hapis istemiyle ağır ceza mahkemesinde dava açıldı.

Suçlamaları kabul etmeyen Serhad B., 4 yıldır devam eden birlikteliklerinin son iki aydır bozuk olduğunu ileri sürerek evlenmeye karar verdikleri halde Y.G.'nin kendisini aldattığını iddia etti. 4 yıldır tatillerde çok para harcadığı için Y.G.'nin vicdan yaptığını ve söz konusu 280 bin TL'yi bu yüzden yolladığını söyledi. Kendisine iftira atıldığını iddia etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar