İstanbul’da il binası mühürlenen Davutoğlu yeni binayı tuttu

İstanbul’da il binası mühürlenen Davutoğlu yeni binayı tuttu
Kasım ayının sonunda partisini kurmaya hazırlanan eski başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul İl Binasını tuttu. Davutoğlu’nun kuracağı partinin genel merkezinin AKP ve CHP’ye komşu olacak olması dikkat çekti.

Kasım ayının sonunda partisini kurmaya hazırlanan eski başbakan Ahmet Davutoğlu, İstanbul İl Binasını tuttu. Parti Genel Merkezi için ise Ankara’da Balgat ve çevresi, Söğütözü taraflarına bakılıyor.  Böylece Davutoğlu’nun kuracağı parti, AKP ve CHP’ye komşu olacak.

Tarafsız Haber Ajansı'ndan Mehtap Gökdemir'in edindiği bilgiye göre Davutoğlu’nun kuracağı parti çalışmalarında son aşamaya gelindi.

YENİ PARTİNİN İSMİ

Davutoğlu’na yakın kaynak partinin ismine ilişkin, “Herkesin mutlu olacağı, kuşatıcı bir isim” ifadesini kullandı.

İSTANBUL İL BİNASI TUTULDU

Daha önce Bahçelievler’de İstanbul İl Başkanlığı olarak planlanan yer mühürlenmişti. İstanbul İl Binası için yeni yer tutuldu. İç düzenlemesi, mimari projesi yapıldı. Davutoğlu’nun kurmayları, “Şu anda mimarlar çalışıyor. Daha önce mühür vurulan yere yakın bir yerde. Küçükçekmece sınırları içerisinde şu anda tutulan yer. Yaklaşık 1600-1700 metrekare bir yer. Birkaç yıl bizi idare edecek bir yer belirledik” dedi.

GENEL MERKEZ İÇİN BALGAT VE ÇEVRESİ, SÖĞÜTÖZÜ’NE YAKIN YERLER BAKILIYOR

Edinilen bilgiye göre Genel Merkez için alternatifler oluşturuldu. Genel Merkez olarak Ankara’da Balgat ve çevresi, Söğütözü taraflarına bakıldığı, bir hafta içerisinde netleşeceği ifade edildi.

Davutoğlu’nun kurmayları Genel Merkez binasına ilişkin, “Genel Merkez kiralık olacak. Ofis olarak çalışılan yer var. Daha büyük bir yer bakılıyor.  Bir haftaya kalmaz netleştirmiş oluruz. Genel Merkez olarak Ankara’da Balgat ve çevresi bakıyoruz. Normalde siyasi partilerin yoğun olarak bulunduğu mekanlar, merkezi bir yer olacak” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar