İstanbul'da deprem!

İstanbul'da deprem!
İstabul'da deprem meydana geldi

İstanbul'da az önce yaklaşık 10 saniye süren bir deprem meydana geldi. Depremin şiddetiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

KANDİLLİ'DEN AÇIKLAMA

Kandilli Rasathanesi'nin paylaştığı bilgilere göre, Merkez üssü Tekirdağ - Marmara Denizi olan deprem yerel saat ile 16:38'de gerçekleşti. 4.3 büyüklüğündeki deprem 12.9 kilometre derinlikte gerçekleşti. 

AFAD'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanlığı Afet Koordinasyon Merkezi (AFAD)'da depremin 18.87 kilometre derinlikte ve 4.2 büyüklüğünde olduğu bilgisini paylaştı. 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA

Bu akşam saatlerinde meydana gelen depremle ilgili valilikten de açıklama geldi. Açıklamada "Saat 16.38 Marmara Denizi’nde Tekirdağ’ın Marmaraereğlisi ilçesi açıklarında 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir. Deprem İstanbul'da da hissedilmiştir. Deprem kaynaklı herhangi bir olumsuzluk şu ana kadar bildirilmemiştir." denildi.

UZMANLAR UYARDI

CNN TÜRK yayınında değerlendirmelerde bulunan Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Süleyman Pampal, "İstanbul'daki büyük depremin olma ihtimali yüzde 80'leri buldu. Yapılan çalışmalar bu yönde. Beklenen depremin son 10 yılına giriyoruz" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar