İstanbul Havalimanı'nda son durum! Vatandaşlar ve turistler...

İstanbul Havalimanı'nda son durum! Vatandaşlar ve turistler...
Cengiz, Mapa, Limak, Kolin, Kalyon Ortak Girişim Grubu tarafından 2018’de inşa edilen İstanbul Havalimanı kar yağışına teslim olmuş durumda. Vatandaşlar ve turistler uzun süre havalimanında beklemek zorunda kaldı.

İstanbul'u etkisi altına alan yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul Havalimanı'nda üç gündür büyük sorunlar yaşanıyor. Havalimanında onlarca uçuş iptal edilirken, aktarmalı uçuşu bulunan turistler ve vatandaşlar havalimanında uzun süre beklemek zorunda kaldı.

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Bilal Ekşi, İstanbul Havalimanı'nda 13.00'e kadar geliş ve gidiş olmak üzere toplam 131 sefer planlandığını bildirdi.

hjgjghj.jpeg

Ekşi, Twitter'dan yaptığı açıklamada, İstanbul Havalimanı'ndaki seferlerin kademeli olarak normale dönmeye başladığını belirterek, "Saat 07.00-13.00 arasında (geliş ve gidiş) 131 sefer planlandı. Lütfen havalimanlarına gelmeden seferinizin durumunu web sitemizden kontrol ediniz" ifadelerini kullandı.

ertetertet.jpeg

Yurttaşların uzun süren bekleyişleri bugün de devam ederken kar küreme çalışmaları devam ediyor. Havalimanında uçağa biniş için kullanılan körükler henüz devreye alınamazken, yurttaşlar apronda kullanılan Cobus tipi otobüslerle uçaklara götürülüyor.

ryrtyrtyry.jpeg

yiyuiyiyi789.jpeg


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar