İstanbul Esenyurt'ta video çeken bir kadın 50 metreden aşağı düşerek hayatını kaybetti

İstanbul Esenyurt'ta video çeken bir kadın 50 metreden aşağı düşerek hayatını kaybetti
İstanbul Esenyurt'ta 23 yaşındaki genç kadın, TikTok videosu çekmek için çıktığı çatıda bulunan plastik panel çöktü. Genç kadın 50 metreden aşağı düşerek hayatını kaybetti. O anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Yeniçağ'da yer alan habere göre, İstanbul'un Esenyurt ilçesinde yaşanan olay dün saat 19:30 sıralarında Sultaniye mahallesinde gerçekleşti. 23 yaşındaki Kübra Doğan kuzeni Helen M. ziyaret etmek için Esenyurt'ta bulunan evlerine geldi. İki kuzen güneşin batışı sırasında TikTok videosu çekmek için çatıya çıktı.

İkili bir süre çatıda fotoğraf ve video çekerek vakit geçirdikten sonra Kübra Doğan çatıda oturduğu yerden inmek için plastik panele bastı. Doğan'ın ağırlığını kaldıramayan panel çöktü ve genç kadın 50 metrelik yükseklikten apartman boşluğuna düştü. Kuzeninin düştüğünü gören Helen M. ailesine haber verdi. Durumun ihbar edilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri gönderildi. Olay yerine gelen ekipler genç kızın olay yerinde yaşamını yitirdiğini belirlendi.

O ANLAR KAMERADA

Fotoğraf ve video çekmek için çatıya çıktığı kuzeni düşme anında cep telefonu da kayıttaydı. Genç kadının apartman boşluğuna düştüğü anlar kuzeni tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde ikilinin bir süre fotoğraf ve video çekildikleri, Kübra'nın çatıdan inmek istediği sırada ise plastik panelin çökmesiyle metrelerce aşağıya düştüğü görülüyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar