İstanbul Büyükşehir Belediyesi mangal denetimine çıkıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi mangal denetimine çıkıyor
İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı ekipler, toplu alanlarda mangal yapılmasının önüne geçmek için denetim başlatıyor.

İstanbul'da yaşayanlar dikkat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, toplu alanlarda yasak olmasına rağmen mangal yakmaya devam eden kişi ve kişiler hakkında cezai işlem uygulayacak.

İBB'den yapılan açıklamada, çevre kirliliği ve vatandaşlara verilen rahatsızlık sebebiyle mangal yakılmasını durdurmak için çalışma başlatıldığı belirtildi. 

Sahil ve yeşil alanlara uyarı tabelalarının dikilmesinin ardından denetimlerin başlayacağı aktarılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kentin yeşil alan ve sahillerinde yakılan mangallar, çevre kirliliğinin yanı sıra spor yapan, dinlenen ve oyun oynayan yurttaşlar açısından da büyük rahatsızlık konusu. Çevre kirliliğinin önlenmesi, yakınmaların giderilmesi amacıyla, ilk olarak, İBB Park ve Bahçeler Müdürlüğü, gerekli yerlere uyarı tabelası dikilmesi çalışması başlattı. Çalışmaların tamamlanmasının ardından İBB zabıta ekipleri ve özel güvenlik personeli de denetimler için sahaya çıkacak." 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar