İstanbul Büyükşehir Belediyesi 35 personel alacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 35 personel alacak
İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 35 temizlik personeli alacak.

İŞKUR resmi internet sayfası üzerinden yayımlanan personel alımı ilanlarına göre İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 35 temizlik personeli alımı yapacak. İstanbul Büyük Şehir Boğaziçi Yönetim A.Ş. bünyesine en az ilkokul mezun 35 personel alımı için başvuru şartları açıklandı.

Yapılan ilan açıklamalarına göre alınacak kamu personelleri daimi statüde alınacak olup adayların temizlik alanında tecrübeli olması ve vardiyalı sistem ile çalışabilmesi gibi özel şartları bulunmakta.

KİMLER BAŞVURABİLİR

18 yaşını tamamlamış olmak. En az ilköğretim mezunu olmak.

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak. Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, gibi yüz kızartıcı suçlardan mahkum olmama

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak. Adayların vardiyalı çalışmasına engel bir durumu bulunmaması gerekmektedir. Çalışmasına engel olacak herhangi bir sağlık sorununun olmaması gerekmektedir. Temizlik alanında tecrübeli olmak.

Başvurular 1 Ocak 2022 tarihinde başlamış olup 1 Şubat 2022 tarihinde sona ermiş olacak. Başvurular https://kariyer.ibb.istanbul/ adresi üzerinden belirtilen tarihler arasında elektronik ortamda yapılacaktır. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar