İstanbul Büyükşehir Belediyesi 20 personel alacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 20 personel alacak
İstanbul Büyükşehir Belediyesi bünyesinde çalıştırılmak üzere 20 personel alacak.

İŞKUR resmi ilan sayfasında yayınlanan ilanlara göre İstanbul Büyükşehir Belediyesinde istihdam edilmek üzere sürekli kadroda en az ortaokul mezunu 20 personel alınacak.

Ayrıca, personel alımında ikamet şartı yoktur. Adaylar başvurularını 1 personel için 21 Şubat, diğer tüm personel alımı için 19 Şubat 2022 tarihine kadar kurum kariyer sayfasına yapacaklar.

Garson kadrosuna başvuru için (1 kişi) Ortaokul mezunu olmak, Tercihen meslek lisesi yiyecek içecek ve servis hizmetleri alanından mezun olmak, Alanında 2 yıl çalışmış olmak, Sağlık sorunu bulunmamak, Erkek olmak ve Vardiyalı çalışabilecek olmak.

Uygulama Destek Uzmanı alımı için (1 kişi) İlgili bölüm Lisans mezunu olmak, Alanında en az 4 yıl deneyimli olmak, Tercihen CBS uygulama geliştirme süreçleri konusunda deneyimli olmak.

Büro Yönetim Elemanı alımı için (4 kişi) İlgili bölüm Önlisans mezunu olmak, Alanında en az 1 yıl deneyimli olmak, Tercihen web ve mobil yazılım son kullanıcı testleri konusunda bilgi sahibi olmak.

Proje Yazma Elemanı alımı için (1 kişi) İlgili bölüm Önlisans mezunu olmak, Alanında en az 1 yıl deneyimli olmak, Tercihen bilişim proje süreçleri konusunda bilgi sahibi olmak.

Organizasyon Sorumlusu alımı için (3 kişi) Tercihen yabancı dil bilmek, MS Office programlarına hakim olmak, Ekip çalışmasına uygun olmak.

Gelişim Programları Uzmanı alımı için (1 kişi) Lisans mezunu olmak, Alanında en az 5 yıl deneyimli olmak.

Eğitmen alımı için (1 kişi) Okul Öncesi veya Sınıf Öğretmenliği mezunu olmak, Alanında en az 5 yıl deneyimli olmak, Tercihen Lila programını kullanabiliyor olmak, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak.

Büro Personeli alımı için (1 kişi) Önlisans veya Lisans mezunu olmak, Alanında en az 1 yıl deneyimli olmak, İleri düzey excel bilgisine sahip olmak, Ofis araçlarını etkin kullanabiliyor olmak, İntermediate seviyesinde İngilizce bilmek.

Avukat alımı için (2 kişi) Hukuk fakültesi mezunu olmak ve Avukatlık unvanına sahip olmak, En az 7 yıl dava takibi ve adliye tecrübesine sahip olmak.

Genel Personel alımı için (5 kişi) Tercihen Lisans mezunu olmak, MS Office programlarını etkin kullanabiliyor olmak.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar