İstanbul Avcılar'da patlama! Ortalık savaş alanına döndü

İstanbul Avcılar'da patlama! Ortalık savaş alanına döndü
İstanbul Avcılar'da ayakkabı imalathanesinde patlama meydana geldi. Doğalgaz kaynaklı olduğu tahmin edilen patlamada 4 kişi yaralandı. 

Olay, akşam saatlerinde Mustafa Kemal Paşa Mahallesi, Mahir Sokak'ta bulunan ayakkabı imalathanesinde meydana geldi. 3 katlı binanın alt katında bulunan ve ayakkabı imalathanesi olarak kullanılan iş yerinde henüz bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi. Doğalgaz kaynaklı olduğu değerlendirilen patlamada 4 kişi yaralanırken, binanın ön cephe duvarı yıkıldı.

avcilarda-dogalgaz-patlamasi-4-yarali-6196-dhaphoto1.jpg

Çevre binalarda ve bina önündeki araçlar da zarar gördü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye,sağlı ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. İtfaiye ekipleri patlama sonrası çıkan yangına müdahale ederek söndürdü. Patlama noktası havadan da görüntülendi.

avcilarda-dogalgaz-patlamasi-4-yarali-6196-dhaphoto2.jpg

Avcılar'daki şiddetli patlama ve ardından çıkan yangınla ilgili söndürme çalışmalarının tamamlanmasından sonra bölgeye bomba uzmanları sevk edildi. Uzmanların yanı sıra hassas burunlu AFAD ve İstanbul İtfaiyesi'ne ait iki köpek de incelemelerde kullanılmak üzere olay yerine getirildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğü Bomba Uzmanları, olay yerindeki patlamayla ilgili araştırma yaptı.

avcilarda-dogalgaz-patlamasi-4-yarali-6196-dhaphoto4.jpg

Çalışmalar sırasında sokak boşaltılarak bariyerler çekildi ve çevredeki vatandaşlar uzaklaştırıldı. Enkaz ve savrulan parçalarda inceleme devam ederken, patlamanın nedeni araştırılıyor.(DHA)

avcilarda-dogalgaz-patlamasi-4-yarali-6196-dhaphoto5.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar