İsrail'i protesto etmek isterken kendini yaktı

İsrail'i protesto etmek isterken kendini yaktı
İran'daki Kudüs günü protestolarında bir kişi yaktığı İsrail bayrağının birden alevlenmesi ile tutuştu.  Olayın ardından vatandaş koşmaya başlıyor. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İran'daki Kudüs günü protestolarında yakılan İsrail bayrağını tutan kişi alevlerin yükselmesi ile tutuştu. Jerusalem Post gazetesinin Al Arabiya'dan aktardığına göre kaza garın ters esmesi nedeniyle gerçekleşti. 

Sosyal medyada 9 Mayıs'ta dolaşıma giren görüntülerde, kimliği belirsiz bir protestocunun yakılan bayrağı havaya kaldırmaya çalıştığı ancak aniden esen rüzgarla alevlerin kendisine sıçradığı görülüyor. Talihsiz adam bunun ardından koşmaya başlıyor. 

 

 

"KAHROLSUN İSRAİL"

İran devlet kanalı Press TV, protestoya çok sayıda kişinin katıldığını kaydetti. Kalabalığın "Kahrolsun Amerika" ve "Kahrolsun İsrail" sloganları attığı ve iki ülkenin bayraklarının yakıldığı bildirildi.

İran'ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney, Kudüs Günü dolayısıyla yaptığı konuşmada şöyle konuşmuştu:

"Siyonistler, Filistin'i ilk günden terörist üssüne çevirdiler. İsrail bir ülke değil, terör üssüdür. Dolayısıyla ona karşı savaşmak herkesin görevidir."

 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar