İspanyol ve İtalyan kulüpleri Bakasetas'ın peşinde

İspanyol ve İtalyan kulüpleri Bakasetas'ın peşinde
Başarılı performansıyla hem Türkiye'de hem de dünyada adından oldukça söz ettiren Anastasios Bakasetas'a talip var. İtalya Ligi'nden bir ve İspanya Ligi'nden bir takımın, Trabzonsporlu  Bakasetas'ı transfer listesine aldığı iddia edildi.

Avrupa kulüpleri peşinde!

Bu sezon göstermiş olduğu performansla taraflı tarafsız tüm futbolseverlerin beğenisini kazanan Trabzonsporlu yıldız Anastasios Bakasetas, Avrupa takımlarının da radarına girmiş durumda.
Avrupa takımları peşinde

Yunan basınında yer alan haberlere göre; güncel piyasa değeri 10 milyon Euro'ya kadar yükselen Yunan yıldızı, Avrupa takımları yakından takip ediyor.

LA LİGA VE SERİA A TAKIMLARI İZLİYOR

Haberde, özellikle İtalya Serie A Ligi'nden ve İspanya La Liga Santander'den bir kulübün 28 yaşındaki yıldız oyuncuyu yakından takip ettiği ve hatta bordo-mavili takımla resmi görüşmeler yaptığı ancak haberde bu iki takımın kim olduğu belirtilmedi. 
12 milyon Euro'ya serbest kalır

Karadeniz temsilcisine geçen sezon ocak ayı transfer döneminde Aytemiz Alanyaspor 'dan 3 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Anastasios Bakasetas'ın 12 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi de bulunuyor.

 

YILLIK 1 MİLYON 250 BİN EURO KAZANIYOR

Fırtına'yla olan sözleşmesi 30 Haziran 2024 yılına kadar devam eden Bakasetas, yıllık 1 milyon 250 bin Euro kazanıyor.

GOL KRALLIĞINDA ZİRVEDE

Bu sezon çıktığı 13 maçta 7 gol ve 6 asist ile oynayan ve gol krallığı zirvesinde yer alan Yunan yıldız, daha önce Asteras Tripoli, Panionis, AEK ve Alanyaspor gibi takımlarının da formalarını giymişti.

Ajansspor

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar