İspanya'da bir evde 120 kedi bulundu

İspanya'da bir evde 120 kedi bulundu
İspanya'da 100 metrekarelik bir dairede 120 kedi bulundu. Ev sahibinin tahliye edilmesi sonucu kurtarılan hayvanlara acil yuva aranıyor.

Bir evde 120 kedi bulundu

İspanya’nın güneyindeki Valencia bölgesinde evinden tahliye edilen bir kişinin 100 metrekarelik dairesinde 120 kedi bulundu. Kedilere acilen yeni yuva aranıyor. Hayvan barınakları, ‘en azından aşıları yapılana ve kısırlaştırılana dek’ kedilere kalacak yer bulunması için çağrı yaptı.

Gandia kasabasında yaşanan olayda, genç bir erkek olduğu belirtilen bir kişi banka tarafından 100 metrekarelik dairesinden tahliye edildi. Evin kapısının mühürlenmesi sonrasında, kedilerin sahibi hayvan hakları kuruluşlarından yardım istedi. Başta kilitli kalan kediler, bir süre sonra daire girilmesiyle kurtarıldı.

Kasabadaki Spama Safor isimli hayvan barınağı, dairenin bu kadar çok sayıda hayvan için çok küçük olduğunu, hayvanların aç bırakılmamış olduklarını ama bugüne dek herhangi bir veteriner yardımı görmediklerini açıkladı. Barınak, kendilerinin halihazırda 200 kediye bakıyor olmaları nedeniyle hayvanlara acil yuva arandığını duyurdu. Barınakta çalışan Salvadora Tormas, “Görünüşe göre sahipleri üç yıl önce iki kedi almış ve hayvanlar o günden beri ürüyor” dedi.
Kaynak: Duvar

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar