İsmail Saymaz'dan AKP'ye flaş gönderme: Bu küstahlığı nasıl fark etmezsiniz

İsmail Saymaz'dan AKP'ye flaş gönderme: Bu küstahlığı nasıl fark etmezsiniz
ABD Başkan adayı Joe Biden'e hem iktidardan hem de muhalefetten tepki gösterilmeye devam ederken gazeteci İsmail Saymaz da, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

ABD Başkan adayı Joe Biden, açıklamasında, Türkiye'deki muhalefet partilerine destek vererek, iktidarı değiştirebileceklerini söylemişti.

Biden, "Başkan seçilirsem Erdoğan'ı darbeyle değil seçimle devireceğim, muhalefete destek vereceğim” ifadelerini kullanmıştı.

Biden'e hem iktidardan hem de muhalefetten tepki gösterilmeye devam ederken gazeteci İsmail Saymaz da, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

İsmail Saymaz, Biden'in gizli saklı olmayan bir görüşmede bu cümleleri sarf ettiğini hatırlatırken, "Türk Dışişleri, nasıl olur da sekiz ay boyunca bu hadsizliği fark etmez ve yanıtsız bırakır?" diye sordu.

Saymaz, "Dışişleri’nin asli işlerinden biri, büyükelçilikler eliyle dış basınını takip edip ülkemiz hakkındaki haberleri bildirmek değil midir? Biden’in küstah açıklamasının muhatabı, muhalefet değil, Türk Dışişleridir. Bu küstahlığı nasıl fark etmezsiniz?" diye belirtti.

İsmail Saymaz'ın paylaşımları şu şekilde:

saymaz-tweet-001.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar