İsmail Saymaz ile İrfan Değirmenci arasında 'jenerik' polemiği

İsmail Saymaz ile İrfan Değirmenci arasında 'jenerik' polemiği
Halk TV’de İrfan Değirmenci’nin sunumu ile yayın hayatına başlayacak olan İrfanı Hür programının jeneriğinde İsmail Saymaz’ın da eleştirel bir şekilde yer alması üzerine Saymaz’dan Değirmenci’ye sert tepki geldi.

Halk TV’de İrfan Değirmenci’nin sunumu ile yayınlanacak olan İrfanı Hür programının jeneriğine gazeteci İsmail Saymaz’dan sert tepki geldi. Jenerikte yer alan “Herkes konuşmaktan korkar, söz söylemeye çekinir oldu. Konuşanın başına gelmeyen kalmadı. Türkiye sustu, ekranlar sustu. Aynı bilgisizler aynı ezberleri televizyonlarda sıralar oldu” ifadeleri sırasında ekrandan Abdülkadir Selvi, Rasim Ozan, ve Nihat Doğan’ın yanı sıra İsmail Saymaz’ın görüntüsünün de ekrandan geçmesi üzerine Saymaz duruma sert tepki gösterdi.

Tepkisini sosyal medya hesabından gösteren Saymaz, “Halk TV’nin ergen sunucusu TV’ye nadiren çıkabilen bana olan kinini zavallı bir şekilde çıkarıyor. Ayrılmak zorunda kaldığım programdan olan görüntümü ROK ve Nihat Doğan ile yan yana koyup, aklı sıra hakaret ediyor. Halk TV’yi böyle zavallılara oyuncak ederseniz olacağı budur” ifadelerini kullandı.

saymaz.jpg

DEĞİRMENCİ’DEN SAYMAZ’A CEVAP GECİKMEDİ

İsmail Saymaz’ın paylaşımına yanıt veren İrfan Değirmenci ise sehven olduğunu belirtip Saymaz’ı programına davet etti.

Değirmenci, Saymaz’a cevabında “Sehven olmuş İsmail, düzeltiyoruz şimdi.Seni de bir ara bekleriz programa. Kapımız ekrana çıkma şansına sahip olmayan herkese açık. Ergen vs gibi sözleri heyecanına veriyorum” dedi.

irfan.jpg

SERHAN ASKER MÜDAHALE ETTİ

Saymaz, saha sonra yaptığı paylaşımı silerek Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Serhan Asker’in müdahale ettiğini söyledi: “Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Serhan Asker’e çok teşekkür ederim. Sayın Asker’in müdahalesi ile Halk TV’de bana yapılan hakarete ve operasyona son verildi.”

saymaz2.JPG

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar