İsmail Saymaz canlı yayında açıkladı! Burhan Kuzu o iddialara böyle yanıt verdi

İsmail Saymaz canlı yayında açıkladı! Burhan Kuzu o iddialara böyle yanıt verdi
AKP'li Anayasa Profesörü Burhan Kuzu'nun partisinden istifa ederek Deva Partisi'ne geçeceği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Burhan Kuzu'ya iddiaları soran gazeteci İsmail Saymaz, aldığı yanıtı canlı yayında açıkladı.

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından görev verilmeyen AKP'liler arasında yer alan Burhan Kuzu hakkında AKP'den istifa ederek Deva Partisi'ne geçeceği iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Her fırsatta "Başkanlık Sistemi"nin yaratıcısı olduğunu dile getiren Burhan Kuzu hakkında ortaya atılan bu iddia sosyal medyada dün gece çok konuşulanlar arasına girdi.

İDDİALARA YANIT VERDİ

Burhan Kuzu'nun Deva Partisi'ne geçtiği iddiası gündeme bomba gibi düşerken, gazeteci İsmail Saymaz iddiaları Kuzu'ya sordu.

Halk TV'de her Salı yayınlanan "Şimdiki Zaman Siyaset" programında gündeme gelen iddiaya İsmail Saymaz "kendisine sordum, yalanladı" şeklinde yanıt verdi.

Uzun zamandır AKP çatısı altında bulunan Burhan Kuzu, Başkanlık Sistemi'nin kurucusu olmakla övünerek sık sık gündeme geliyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar