İsmail Küçükkaya siyasete mi giriyor? İki partinin genel başkanından teklif geldi

İsmail Küçükkaya siyasete mi giriyor? İki partinin genel başkanından teklif geldi
FOX TV Ana Haber sunucusu İsmail Küçükkaya, iki siyasi partinin genel başkanından milletvekilliği teklifi aldığını açıkladı.

Fox TV'de yayınlanan Çalar Saat programının sunucusu İsmail Küçükkaya, Medyaradar'dan Figen Balcı'ya konuştu. 

Balcı'nın "Toplumda bir karşılığın var, teveccüh görüyorsun bunu siyasete taşımayı düşündün mü, siyasete girmeyi düşünür müsün?" sorusuna yanıt veren Küçükkaya, "İki kere iki genel başkandan teklifler geldi bana ama ben siyaseti düşünmedim, düşünmüyorum hiçbir zaman da düşünmeyeceğim" ifadelerini kullandı. 

HAYATA BİR KERE GELİYORUZ

Bu konuda söz bile verebileceğini ifade eden Küçükkaya, "Hayata bir kere geliyoruz, anlamlı işler yapmalı, mutlu olmalıyız. Ben iç huzuru yüksek bir iş yapıyorum. Mesleğe başladığım 1991'den bu yana çok zor dönemlerden geçsem de, çok çalışıp zorluklar yaşasam da her günümü huzurla ve mutlulukla hatırlıyorum. Herkes mutlu olduğu işi yapmalı siyaset bana göre değil" dedi.

SÖZ VEREBİLİRİM 

Siyaseti gazeteci olarak takip etmekten hoşlandığını söyleyen Küçükkaya, "Siyasi öngörülerim çıkar. Ben ANAP ve DOĞRU-YOL muhabirliğinden geliyorum. Şimdiki iktidarı da muhalefeti de çok yakın takip ettim dolaysı ile siyasi öngörülerim iyidir. Sabahları oyunlar oynuyorum yayında mesela, siyasi gelişme oluyor şimdi böyle olacak diyorum çıkma oranlarını kendimce hesaplıyorum" ifadelerini kullandı. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar