İsmail Küçükkaya: "Lütfü Türkkan özel işleri için Erdoğan'la Saray'da görüştü!"

İsmail Küçükkaya: "Lütfü Türkkan özel işleri için Erdoğan'la Saray'da görüştü!"
Gazeteci İsmail Küçükkkaya FOX Tv’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu konuk ettiği programında Lütfü Türkkan’ın Beştepe’de Erdoğan’la bir görüşme gerçekleştirdiğini iddia etti. Küçükkaya bugünkü programda iddiasını detay vererek tekrarladı.

İYİ Parti Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, partisinin Bursa il teşkilatının düzenlediği programda bazı şartlar dahilinde AKP ile ittifak kurabileceklerini söylemişti.

Türkkan, “Erdoğan 2020 yılında kesin bir tarih vererek ve de parlamenter sisteme dönmek noktasında erken seçim için mutabakat zaptını imzalarsa, bunların yanında 5-6 icracı bakanlık verirse ülkenin yeniden inşası için biz de bir fedakarlık yapabiliriz” demişti.

KÜÇÜKKAYA: TÜRKKAN CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Kılıçdaroğlu, Fox TV’de bu sözlere ilişkin bir yorum yapmadı. Küçükkaya ise “Türkkan, Cumhurbaşkanı ile bir görüşme gerçekleştirdi. Başka bir konu hakkında görüştüler sanırım ama böyle bir görüşme oldu” dedi.

"ÖZEL İŞLERİ İÇİN GÖRÜŞTÜ"

İsmail Küçükkaya, Türkkan'ın Erdoğan'la görüşmesiyle ilgili bugün Çalar Saat programında tekrar konuştu. Küçükkaya, Türkkan'ın yurt dışındaki ticari faaliyetleri için Erdoğan'la görüşme gerçekleştirdiği bilgisini paylaştı. Görüşmenin içeriğine dair bilgiyi ise Cumhurbaşkanlığı kaynaklarından edindiğini söyledi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar