İsmail Küçükkaya kimdir? İsmail Küçükkaya nerede çalışıyor?

İsmail Küçükkaya kimdir? İsmail Küçükkaya nerede çalışıyor?
İsmail Küçükkaya’nın hayatı ve mesleki tecrübesi araştırılan konular arasında yer almaktadır. Fox TV’de Çalar Saat sunuculuğu yapan İsmail Küçükkaya kimdir? Küçükkaya nerelerde çalışmıştır? İşte merak edilen detaylar…

Fox TV sunucusu İsmail Küçükkaya’nın, CHP’nin İBB adayı olan Ekrem İmamoğlu ile AK Parti’nin İBB adayı Binali Yıldırım’ın canlı yayın tarihinin açıklanmasının ardından modaratörlük yapacağı açıklandı. İşte İsmail Küçükkaya’nın mesleki yaşamına ilişkin merak edilenler…

İSMAİL KÜÇÜKKAYA KAÇ YAŞINDA VE NERELİ? İSMAİL KÜÇÜKKAYA NERELERDE ÇALIŞMIŞTIR?

Gazeteci ve sunucu İsmail Küçükkaya aslen Kütahya doğumludur. İsmail Küçükkaya, ilk ve orta öğrenimini Kütahya'da gördü. Üniversite öğrenimini ise Gazi Üniversitesi Gazetecilik bölümünde tamamladı.

İsmail Küçükkaya kariyerine 19910 yılında Hürriyet Gazetesi’nde başlamıştır. Muhabirlik tecrübesi ile birlikte, Sabah ve Star gazetelerinde görev aldı. 2000 yılında Akşam gazetesinde köşe yazarlığı yapmaya başlayan gazeteci, 2003 yılında köşe yazarlığını da sürdürerek SkyTürk TV'de Ankara temsilcisi olarak çalışmaya başladı.

2005 ila 2008 yılları arasında Akşam Gazetesi'nin Ankara temsilciliğini yürütmüştür. Akşam Gazetesi’nde genel yayın yönetmeni yapmıştır. Küçükkaya, Haziran 2013 tarihinde Gezi Parkı olaylarının ardından görevinden alındı.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA NEREDE ÇALIŞIYOR?

Küçükkaya, 2008 yılında “Cumhuriyetimizi Dair” ve 2012 yılında “Cumhuriyet'in İlk Yüzyılı” adlı iki kitap yazmıştır.

Küçükkaya şu anda FOX TV’de yayınlanan Çalar Saat programını sunmaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar