İsmail Koncuk: "Acemiliğinden olayı okuyamadı"

İsmail Koncuk: "Acemiliğinden olayı okuyamadı"
İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Cumhurbaşkanlığı YİK üyesi Bülent Arınç ile AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan arasındaki gerilime ilişkin yaptığı açıklamada Turan’ın ‘acemilikten’ olayı okuyamadığını ifade etti.

İYİ Parti Adana Milletvekili İsmail Koncuk, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç ile ile AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan arasındaki Ahmet Türk gerilimine ilişkin dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Twitter’dan paylaşım yapan Koncuk, Arınç’ın Ahmet Türk açıklamasının kendi fikri olmadığını ve AKP’nin Arınç ile Kürt vatandaşların oylarını konsolide etmek istediğini ifade etti. Koncuk, “Bu çalışılmış bir senaryo, ancak AKP Grup Başkanvekili Turan, acemiliğinden, olayı okuyamadı. Bedelini göreceğiz” değerlendirmesinde bulundu.

İşte Koncuk’un o açıklaması:

Cumhurbaşkanlığı YİK Üyesi Bülent Arınç, Ahmet Türk’ü öven, sözleri için kendisini eleştiren, AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan’a "Sivrisinek ısırığı kadar beni ilgilendirmez. Sana yazık olur" dedi. Bundan ne çıkarmak lazım? Arınç’ın Ahmet Türk açıklaması sadece kendi fikri midir?

Daha önceki açıklamamızda da belirtmiştim, AKP Arınç ile gaz alıyor. Bir yandan kayyum atarken, diğer yandan Kürt vatandaşlarımızın oylarını konsolide etmek istiyor. Bu çalışılmış bir senaryo, ancak AKP Grup Başkanvekili Turan, acemiliğinden, olayı okuyamadı. Bedelini göreceğiz.

k1.JPGk2.JPG

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar