İşler Güçler'in yıldızı Sadi Celil Cengiz 9 yıllık eşinden boşandı! İlk açıklama geldi

İşler Güçler'in yıldızı Sadi Celil Cengiz 9 yıllık eşinden boşandı! İlk açıklama geldi
Oyuncu Sadi Celil Cengiz’in iki çocuğunun annesi öğretmen Hilal Yıldırım’la on iki yıllık evliliği tek celsede bitti. Anlaşmalı olarak boşanan çiftten Sadi Celil Cengiz konuyla ilgili açıklama yaptı.

İşler Güçler dizisiyle tanınan oyuncu Sadi Celil Cengiz ile eşi Hilal Yıldırım Cengiz yollarını ayrıldı. 

SADİ CELİL CENGİZ'DEN İLK AÇIKLAMA GELDİ

Sadi Celil Cengiz'den konuyla ilgili ilk açıklama geldi. Cengiz, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bugün basında çıkan eşimden boşandığım yönündeki haberlerim ile ilgili bir açıklama yapma gereği hissettim. Çocuklarımın annesi Hilal Yıldırım Cengiz ile 12 yıllık evliliğimiz süresince her türlü zorluğu birlikte göğüsleyerek bugünlere geldik.

sadi-ic-3.webp

Birbirimize karşı hep dost ve sevecen bir tavır içinde olduk. Ne var ki evliliğimiz ile ilgili yaşadığımız bazı sıkıntılar ve hayatın getirdiği bazı olumsuzluklar karşısında daha fazla birbirimizi yıpratmadan ortak bir karar ile evliliğimizi sonlandırmaya karar verdik. Bu minvalde evliliğimizi 05.11.2021 tarihinde anlaşmalı olarak resmi yollarla da sonlandırmış bulunmaktayız.

Bundan sonraki süreçte Hilal ile olan ilişkimiz sağlam iki dost ve çocuklarını seven iki ebeveyn olarak devam edecektir. Son olarak bu süreçte bize her türlü desteği veren dostumuz ve avukatımız olan Nilgün İleri Özdemir'e de teşekkürlerimi ve sevgilerimi buradan iletmek istemekteyim."

sadi-ic-2.webp

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar