İslam Memiş: 4 milyon kişi İstanbul'u terk edecek

İslam Memiş: 4 milyon kişi İstanbul'u terk edecek
Altın ve dolar hakkındaki tahminleri ile öne çıkan piyasa uzmanı İslam Memiş, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrasında altın ve dolar sahiplerini uyardı. Hükümetin yeni 'sosyal konut' projesini de değerlendiren Memiş, dolar için 'yatırım aracı' değil çıkışı yaptı.

İSLAM MEMİŞ'TEN KORKUTAN İSTANBUL ÇIKIŞI: ALTIN VE DOLARI OLANLARI UYARDI

Milyonların gözünü çevirdiği Erdoğan, merakla beklenen Kabine Toplantısı sonrasında sosyal konut projesini açıkladı. Bu açıklama sonrası ise gözler ekonomistlere çevrildi.

Erdoğan''ın açıklamaları sonrasında altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş''ten çarpıcı uyarı geldi. A Haber''de konuşan Memiş "Bunlar daha iyi günlerimiz" dedi.

İşte İslam Memiş''in açıklamalarının satır başları:

4 MİLYON KİŞİ İSTANBUL''DAN GÖÇ EDECEK

Yeni nesil nakitsiz bir toplum istiyor. İnsanları en güzel enflasyonla soyarsınız nakitsiz bir toplumda. Metropol şehirler boşaltılacak. En az 4 milyon kişi İstanbul''dan göç edecek.

Dünya genelinde tedarik problemi yaşanacak. Dünya''da insanlara masallar anlatılıyor. Merkez Bankaları geçici bir enflasyon diyor ama delip de geçti. Eylül ayı itibariyle resesyonun ne demek olduğunu göreceğiz. İnsanlar ekilebilir tarım arazileri alsınlar. Gıda fiyatları şu an çok ucuz. Aynı şekilde emlak fiyatları da çok ucuz.

''DOLAR YATIRIM ARACI DEĞİL''

Dolar yükseldiği zaman ekonomi kötü, dolar düştüğünde ekonomi iyi denildi. Doları ne olarak görüyor bizim vatandaşımız? Dolar yatırım aracı değil ödeme aracıdır.

''SON 20 YILDA LİDER ALTIN''

Son 20 yılda dolar yüzde 908, euro yüzde 1215, yüzde borsa 1073 altın yüzde 6290 getiri sağladı. Vatandaşlarımız kurtuluş reçetesi altındır. İnsanlar artık masalın bittiğini rüyadan uyanmaları gerektiğini bilmeli."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar