İŞKUR önünde hem iş arayıp hem termosla çay satmıştı: Mansur Yavaş devreye girdi

İŞKUR önünde hem iş arayıp hem termosla çay satmıştı: Mansur Yavaş devreye girdi
Ankara’da iş bulmak için İŞKUR’un önüne giden ve belki satarım ümidiyle termosla çay götüren baba görenlerin yüreğini yakmıştı. O baba için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş devreye girdi.

Ankara'da İŞKUR önünde 'kalabalık olur' diyerek bir yandan iş arayan bir yandan da evde demleyip termosla getirdiği çayı satmaya çalışan 45 yaşındaki Yusuf Derin, "En son kızım 'baba evde ekmek yok' dedi. Evde termosum vardı çayı demledim...." dedikten sonra gözyaşlarına boğulmuştu.

Hükümetin salgın kapsamında açıkladığı destek paketinde kredi ve vergi ödemeleri büyük bir oran olurken, gelirini kaybeden yurttaşlar için paketten sadece aylık 1.170 lira destek çıktı.

Öte yandan artan işsizlik, işsizler ordusuna milyonları da ekleyince İŞKUR önlerindeki kuyruklar daha da uzadı.

İŞKUR ÖNÜNDE HEM İŞ ARAYIP HEM ÇAY SATTI

FOX TV Ana Haber'de yayınlanan görüntülerde, Ankara'da İŞKUR önünde 'kalabalık olur' diyerek bir yandan iş arayan bir yandan da evde demleyip termosla getirdiği çayı satmaya çalışan 45 yaşındaki Yusuf Derin, "En son kızım 'baba evde ekmek yok' dedi. Evde termosum vardı çayı demledim...." dedikten sonra gözyaşlarına boğuldu.

MANSUR YAVAŞ DEVREYE GİRDİ

Yusuf Derin’in görüntülerinin sosyal medyada yayılmasının ardından Anakra Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş devreye girdi.

Bir sosyal medya kullanıcısının Mansur Yavaş’a durumu anlatması sonrası açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Genel Koordinatörü Volkan Memduh Gültekin, Twitter’dan yaptığı paylaşımda “Kendisine ulaştık. Yarın Başkanımız Sn. Mansur Yavaş’ın talimatları doğrultusunda Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak Yusuf Bey'e destek olacağız” ifadelerini kullandı.

m3-005.jpgm2-008.jpgm1-008.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar