İskoçya'da Dawn Northey oğlunun en yakın arkadaşıyla evleniyor

İskoçya'da Dawn Northey oğlunun en yakın arkadaşıyla evleniyor
İskoçya'da yaşayan 42 yaşındaki Dawn Northey, oğlunun en yakın arkadaşı ile evlilik hazırlıkları yapıyor. 42 yaşındaki kadının, ilişki kararı aldıktan sonra çok sayıda tehdit aldığı öğrenildi.

Oğlunun en yakın arkadaşıyla evleniyor

İskoçya'da yaşayan Dawn Northey, oğlunun arkadaşı ile evlenmeye karar verdi. 42 yaşındaki Dawn Norhtey oğlunun arkadaşı ve o zamanlar 18 yaşında olan Takhari Aldridge ile tanışır tanışmaz gençten etkilendi.

Dawn'ın 18 yaşındaki oğlu Callum Northey ve Takhari 2017'de yüz yüze tanışmadan önce üç yıl boyunca çevrimiçi oyun arkadaşlığı yaptılar. O sırada evli olan kadın, oğlu Callum'u oyun arkadaşıyla buluşmaya götürdüğü sırada Takhari ile tanıştı.

Takhari'yi gördüğü ilk anı anlatan Dawn "Eve girer girmez kapıda ayakta duran Takhari'yi gördüm. Uzun boylu, esmer ve çok yakışıklıydı.

İçeri girdik ve oğlanlar oyun oynarken biz de Takhari'nin annesiyle sohbet ettik" dedi. Annesi ilişkilerini onaylamayınca Takhari, arkadaşının evine taşındı. 

İLİŞKİ NEDENİYLE TEDHİT ALDI

Ailesi tarafından genç adamı istismar ettiği ve bundan dolayı polise ihbar edileceği üzerine tehditler alan kadın, ilişkisi hakkında "Takhari ile ilk tanıştığımda 18 yaşında birini çekici bulmuş olmama inanamadım. Neyse ki o da benden etkilendi ve şimdi birbirimize sırılsıklam aşığız" diye konuştu. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar