İşkence edilen köpeği zabıta görevlisi sahiplendi

İşkence edilen köpeği zabıta görevlisi sahiplendi
Adana’nın Saimbeyli ilçesinde sokak köpeğini sopayla döven S.P.'ye hayvana işkence suçundan 947, koronavirüs tedbirleri kapsamında maske takmadığı gerekçesiyle ise 900 lira para cezası kesildi.

Köpeğe sopayla işkenceye etti!

Adana’nın Saimbeyli  ilçesinde sokak köpeği döven şahısa 900 lira idari para cezası uygulandı. Veterinere götürüldükten sonra tedavisi tamamlanan köpeği ise ilçede zabıta olarak görev yapan Murat Koştur, sahiplendi.


HAYVANSEVERLER TEPKİLİ
Hayvanseverlerin büyük tepkisini çeken görüntü üzerine harekete geçen polis, S.P.'yi gözaltına aldı. Köpek ise tedavisi için veterinere götürüldü.


İŞKENCENİN CEZASI 947 LİRA
Emniyetteki sorgusu tamamlanan S.P.'ye hayvana işkence suçundan 947, korona virüs tedbirleri kapsamında maske takmadığı gerekçesiyle ise 900 lira para cezası kesildi. S.P., daha sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.


ZABITA GÖREVLİSİ SAHİP ÇIKTI
Olayı, bir hayvanseverin arayıp ihbar etmesinden sonra öğrenen zabıta memuru Murat Koştur, sopalı işkenceye uğrayan köpeği tedavisinin ardından sahiplendi. Koştur, "Bir hayvansever köpeğin videolarını atıp bulamamızı istedi. Videoyu gördüğümüzde şoke olduk. Tüylerimiz diken diken oldu. Videoyu izledikten sonra hemen İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gittik. Gittiğimizde şüpheli gözaltına alınmıştı" dedi.

11-018.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar