İskelenin halatı koptu: Baba ve oğul son anda kurtuldu

İskelenin halatı koptu: Baba ve oğul son anda kurtuldu
İzmir'in Konak ilçesinde, bir binayı boyamak için vince çıkan baba ve oğul olduğu öğrenilen 2 işçinin bindiği vincin halatları koptu. Halatların birinde problem olduğunu fark eden işçilerden biri balkona girdi. Diğer işçi, vincin düşmesinden hemen önce emniyet halatına tutunup, bir ofisin camını kırarak içeri girip, kurtuldu.

İskelenin halatı koptu: Baba ve oğul...

Olay, akşam saatlerinde İsmet Kaptan Mahallesi, Hürriyet Bulvarı'ndaki binada meydana geldi. İki işçi, boya yapmak için bulvarındaki binanın en üst katına halatlara bağlı olan vinçle çıktı. Bir süre sonra halatlardan ses geldiğini ve bir problem olduğunu fark eden baba ve oğul 2 işçi, sağlam olan emniyet halatına tutunup, yukarıya tırmandı. İşçilerden biri, ayağıyla bir ofisin camını kırarak içeri girerken, diğeri de balkona kendisini atarak kurtuldu. Olay, çevredekiler tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Caddede çiğ köfte satan iş yeri sahibi Ramazan Duran, "Sabah ufak bir dikkatsizlikten olsa gerek halat koptu. Çocuk bir yandan ince olan emniyet halatına tutundu, diğer yandan da o can havliyle aşağıya dikkat edin cam düşebilir, vinç düşebilir diye bağırarak insanları düşündü. Bu cadde çok yoğun bir cadde, onların kafasına da düşebilirdi, herkese büyük geçmiş olsun" dedi.

Caddedeki restoranda garsonluk yapan Serhat Çoban ise, "Halatın koptuğunu duyduk. Cam kırıldıktan sonra baba balkon duvarının üstüne çıktı, diğeri de ofisin camını kırarak içeri girdi. Çok şükür kimseye bir şey olmadı" diye konuştu.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar