Işın Karaca Turizm Bakanı'na seslendi: Alınlarına dövme yaptırsanıza!

Işın Karaca Turizm Bakanı'na seslendi: Alınlarına dövme yaptırsanıza!
Şarkıcı Işın Karaca, sosyal medyada büyük tepkiyle karşılanan 'Aşılandım' reklamına isyan etti. Karaca, Kültür ve Turizm Bakanı'na çağrıda bulundu.

Turizm ve Kültür Bakanlığı'nın 'Go Türkiye' adlı sosyal medya hesabından paylaşına video sosyal medyada büyük bir tepkiyle karşılaşınca kısa sürede kaldırıldı. 

Yayında kaldığı süre zarfında başta siyasetçiler olmak üzere çok geniş bir kitlenin tepkisiyle karşılaşan ve insanlarımızı aşağıladığı şeklinde yorumlara neden olan videoya bir tepki de şarkıcı Işın Karaca'dan geldi. 

Karaca reklamın görüntüsünü paylaştığı Instagram hesabı üzerinden Kültür ve Turizm Bakanı'na seslendi ve şunları söyledi:

"Yok sayın bakanım. Siz direk alınlarına dövme yaptırsanıza.
Maske masraf olur! Yemin ediyorum bakıp ağladım bu halimize!
Kendi vatandaşlarımızın ekmek kapıları yasak, intiharlar başını almış gitmiş, 3 ay turist gelecek diye güzel ülkemin adına yapılan reklam ayıp ayıp!

isin-karaca-ic-001.jpg

Burası bizim ülkemiz! Bizi böyle temsil etmeniz benim kanıma dokunuyor! Başta Zaytung sandım! Reklamı komple izleyince anladım ki bu bir gerçek. Neden diye soruyorum sadece? Aşıya bu kadar önem veriyorsunuz madem önce aşı olmak isteyen öğretmenleri bitirin de çocuklarımız okullarına dönsün!"

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar