Işıl Reçber dizinin dönmesi nedeniyle ameliyat oldu

Işıl Reçber dizinin dönmesi nedeniyle ameliyat oldu
Eski milli futbolcu Rüştü Reçber'in eşi, 43 yaşındaki Işıl Reçber spor yaparken dizinin dönmesi nedeniyle ameliyat oldu. Işıl Reçber, sağlık durumuna ilişkin bir açıklamalarda bulundu.

Işıl Reçber ameliyat oldu! Sağlık durumu nasıl?

Hastane odasından görüntüsünü paylaşan Işıl Reçber, sağlık durumuna ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Yaşadığım talihsiz sakatlığımdan dolayı göstermiş olduğunuz ilgi, alaka, dua, sevgi, pozitif enerjilerinizi inanılmaz hissediyorum ve tek tek cevap veremesemde hepinize minnettarım.

Hiç yalnız kalmadım sizler ve dostlar sayesinde bu süreçte. Spor sırasında sol dizimin dönmesi sonucu ön çapraz bağım koptu maalesef. Bilindiği üzere çok önemli ve zor bir sakatlıktır bu. Ameliyatı, öncesi, sonrası, sonrasındaki fizik tedavi ve rehabilitasyon süreci ciddi ve ağrılı. Ama çok şükür ki Türk hekimlerine emanetim.

Ameliyatımı Acıbadem hastaneleri Ortopedi ve Travmatoloji Bölüm Başkanı değerli Prof. Dr. Ömer Taşer yaptı. Vücudumun başka bir yerinden alınan adele ile yeni bir çapraz bağ yapıldı. Hala hastanedeyiz ve toparlanma sürecindeyiz.

Ömer hocam ve ekibine emekleri, profesyonellikleri ve tüm zorluklarımı kolaylaştırdıkları için sonsuz teşekkürler. Yüce Rabbim her birimizi kötü göz, dermansız dert, hastalık, nazar ve ağır nefeslerden korusun. Şifa bekleyenlere acilen versin. Bana yaptığınız tüm dua ve dileklerin bin katı sizlere gelsin. İyi ki varsınız."

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar