İş insanı Sebahattin Girgin'deno olay iddia: "Kibariye beni dolandırdı"

İş insanı Sebahattin Girgin'deno olay iddia: "Kibariye beni dolandırdı"
İş insanı Sebahattin Girgin, 2019 yılında şarkıcı Kibariye’nin Bodrum Yalıkavak’daki evini aldığını söyleyerek Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık'ın kendilerini dolandırdığını iddia etti.

Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık’ın Ataşehir’deki evlerine eşiyle beraber gittiğini söyleyen iş insanı Sebahattin Girgin, şu açıklamayı yaptı:

"Bu evi iki sene önce 4.5 milyon TL'ye Kibariye Hanım'dan satın aldım. 2 milyon 300 bin TL banka borcu vardı, 2 milyon 200 bin TL'yi de onlara ödeme kaydıyla anlaştık. 500 bin TL de emlakçılara komisyon verdik..."

"OKUMAM, YAZMAM YOK" DEMİŞ 

"Yaptığımız protokol bizim ön sözleşmemiz, hepsi bende mevcut. Eşimle beraber Kibariye Hanım'ın kendi evine gittik. Elimde noterin kendi el yazısıyla belgesi var. 'Benim okumam, yazmam yok' dedi. Noter bunu kendi el yazısıyla yazdı, Kibariye Hanım'ın da imzası var. Bu işlemler sonrası ödeme yaptık, sözleşmede hepsi yazıyor. Evi bana sattığına dair noterin kendi imzası, satış vekaletiyle beraber elimde..."

60ae3d9e55427f20d40ae641.jpg

"Ali Bey'in 'Hiçbir alacağım kalmamıştır, tüm alacaklarımı almışımdır' diye imzaladığı belge elimde. Yatırdığım para dekontları elimde. Özellikle açıklamalara şunları yazdım; 'Kibariye Küçükbalçık adına eft yapılmıştır'. Yani ev karşılığı. Bunun haricinde Audi marka bir arabayı Kibariye Hanım'a vermiştim, o da götürüp kendi kızının adına noterden satış yapmış. Onun evrakları da burada..."

"HABERLERİ OLMADAN EVİ BANA ATMIŞLAR"

"Evim daha önce soyuldu. Borçları karşılığı Bektaş ve Çağrı isiminde kişilere 300 bin TL’ye kiraya vermişler. Bu arkadaşlar da gelip evin kapısını kırıp, içeri girip eşyaları aldılar. Biz hırsızlık zannettik, emniyeti aradık, güvenlik kameralarından kişileri tespit ettik. Sonrasında arkadaşlara ulaştık, meğer bu arkadaşlardan 300 bin TL alıp evi kiralamışlar, onların haberi olmadan evi bana satmışlar. Bana da kimse 'kiracı var' demedi" şeklinde konuştu.

60ae3d9e55427f20d40ae637.jpg

"BENİ ŞİKAYET ETTİLER" 

"Adamlar kapıyı kırıp evime 120 bin TL zarar verdiler. Eşyaları alıp götürüyorlar. Sonrasında gelip 'biz kiracıyız, elimizde kira kontratımız var' dediler. Ali Bey'le anlaştık, 'evin masrafları benden' diye. Adamların masraflarını ödemedi, adamlar da gitti beni Bodrum Kaymakamlığı'na şikayet etti. 'Kira ödememiz yapılmış, alamıyoruz. Evi satmış, biz mağduruz, evimizi teslim edin ya da paramızı verin' diye. Beni, Kibariye Hanım ve Ali Bey'i şikayet etmiş..."

"İfadem kaymakamlıkta mevcuttur, Ali Bey'in beyanı da orada duruyordur. 'Evi Sebahattin Girgin’e sattım, paramı aldım. Bektaş ve Çağrı isimli arkadaşlara formaliteden kira konturatı yaptım. Ev hacizlik olduğu için, bankaya geçeceği için beş sene kira kontratı var diye, evin içerisinde otursunlar diye yapmışım' şeklinde ifade verdi..."

"EVİMİ GASP ETTİLER"

"Kibariye Hanım, 'Sebahattin Girgin’i hiçbir şekilde tanımıyorum, evimi gasp etmiş emlakçıdır' demiş. Bu, Kibariye Hanım'la olan resimlerimiz. Bana 'can kardeşim' diye hitap eden hanımefendinin resimleridir. Beni gidip Bodrum Emniyeti'ne şikayet etti. 'Evimi gasp ettiler diye emlakçı olduğu için noter vekaleti verdim' demiş. Bu yeri bana satan Serkan Yarımay ve Rahmi Çakır..."

60ae587055427f20d40ae6bf.jpg

"Bu arkadaşlar, ifadelerinde 'Buraya Sebahattin Bey'in dediği gibi sattık, 500 bin TL komisyonumuzu aldık' diyorlar. Gece 3’te şikayet üzerine karakolda ifade verdim, sabah 6’da evime döndüm. Üç saat sonra kapı çalındı, yine polisler. Kibariye Hanım 'evimde hırsız var, yetişin' demiş. Polislere 'Yeni karakoldan çıktım. Burada hırsız yok. Kendi evim, kendi eşyam. Hırsızlık yok' dedim. Arkadaşlar tutanak tutup savcı beyi aradı. 'Hırsızlık şüphesi yok' dediler."

"BENDEN HARAÇ İSTİYORLAR" 

Evi başka alıcılara satmaya çalıştıklarını söyleyen Sebahattin Girgin şöyle konuştu:

"Bankanın ödemesini yapmaya gittim, 'satış vekaletiyle olmuyor. Kibariye Hanım bankaya dava açtığı için şahıslar olmuyor. Kendisi olacak ya da senin avukatına yetki vermesi gerekir' dediler. Ali Bey'e durumu anlattım. 'Ben gelemiyorum, eşim hasta, avukatımıza yönlendireyim' dedi. Arayıp randevu aldım..."

"Üç gün sonra ofisine gittiğimde Ali Bey'le oturuyorlardı. '500 bin TL verirseniz ne istiyorsan onu yaparım, imzayı almam için' dedi. Benden haraç istiyorlar. Sebep Kibariye Hanım'ın avukatına borcu varmış. 'Borca istinaden bu dosyaları vermiyorum ve imzayı atmıyorum' dedi. 'Bunun kanunu, mahkemesi var' deyip çıktım. Sonra ev için ortak biri çıktı, 'satalım gitsin' dedim..."

"Ahmet Serin diye bir arkadaş gelip talip oldu buraya. Onun evinde hep beraber oturup anlaştık Kibariye Hanım ve Ali Bey'le beraber. Sonra Ahmet Bey ve Ali Bey benim arkamdan iş çevirmişler. Bana vermesi gereken imzayı Ahmet Bey'e verip evi satmış. Banka bana yazı vermiş 'Bu parayı öderseniz biz size evi vereceğiz' diye. Kibariye Hanım vekaletimi iptal etmiş, tapumu alabiliyorum. Ali Bey ve Ahmet Bey 'seni öldüreceğiz' diye tehdit eti. Onları şikayet ettim."

ALİ KÜÇÜKBALÇIK'TAN AÇIKLAMA 
Söz konusu iddiaları yalanlayan Ali Küçükbalçık, "Bunlar doğru değil. Evin kredisini ödeyemediğimiz için banka satışa koydu. Biz kimseyle görüşmedik" dedi. (Milliyet)

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar