İş Bankası personel alacak

İş Bankası personel alacak
İş Bankası, farklı kategorilerde personel alımı yapacak.

İş Bankası Personel Alımı 2022 İş İlanları Başvuru Ekranı İŞ Bankası resmi internet sayfası üzerinden personel alımı yapacağını ilan etti. İlana göre farklı unvanlarda personel alımı yapacak.

İşbank Personel Alımı İçin Kimler Başvuru Yapabilir; 

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

18 yaşını doldurmuş olup 30 yaşını doldurmamış olmak.

İngilizce bilmek ve değerlendirme sürecinde yapılacak yabancı dil testinde gerekli başarıyı göstermek.

Sağlık durumu Türkiye'nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak.

Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezası almamış olmak.

Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımıyor olmak ve kamu haklarından yoksun bulunmamak.

Veri Yönetimi, Bilgi Teknolojileri Bölümlerinde ve Bilgi Güvenliği Koordinatörlüğü'nde; veri bilimi, yapay zeka, iş zekası, veri analitiği çalışmaları ve geliştirmeleri, veri ambarı ve büyük veri altyapılarının yönetimi, test otomasyon, performans test, test ortamları ve test verisi yönetimi, bilgi güvenliği, risk konularının yasalar, mevzuatlar ve uluslararası standartlar çerçevesinde yönetimi, ana sistem, sunucu veri depolama, yedekleme altyapılarının yönetimi, uygulama sunucuları, veri tabanlarının İletişim ağlarının, yönetimi, veri mimarisi yönetimi ve proje yönetimi alanlarında görevlendirilmek

Üniversitelerin 4 yıllık eğitim verilen mühendislik, istatistik, aktüerya, ekonometri, matematik, bilişim ve enformatik alanlarından en az birinden mezun olmak.

Başvurular İş Bankası resmi internet sayfası üzerinden https://ik.isbank.com.tr/isilani-detayi/sistem-uzmani-alimi-2022-2022SIS1 linki üzerinden elektronik ortamda yapılacak.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar