İrfan Can oyundan alınınca küfür etti

İrfan Can oyundan alınınca küfür etti
Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci, Göztepe maçında oyundan alınmasına tepki gösterdi.İrfan Can'ın oyundan çıkarken küfür ettiği anlar şok etkisi yarattı.

Galatasaray galibiyetinin ardından UEFA Avrupa Ligi'nde Olympiakos yenilgisiyle sarsılan Fenerbahçe, dün de İzmir'de 2 puan bıraktı. Yunan temsilcisine karşı yaptığı tercihleri ve oyuncu değişiklikleriyle eleştirilen teknik direktör Vitor Pereira, dün de hedefteki adamdı. Portekizli hoca, Göztepe karşısında Meyer-Crespo-Zajc'tan oluşan orta saha kurgusuyla sahaya çıktı, formda olan Jose Sosa ile Attila Szalai ise yedek kulübesinde oturttu. Karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliğini 64. dakikada Zajc-Sosa ile yapan Pereira, 78'de maçın yıldız ismi İrfan Can Kahveci'nin yerine Diego Rossi alması sahadaki futbolculara da şok etkisi yarattı. 

Maça damga vuran ise İrfan Can Kahveci’nin oyundan alınırken Mesut Özil’e isyan etmesi oldu… Serdar Dursun’a mükemmel bir gol attıran İrfan Can 78’inci dakikada yerini Diego Rossi’ye bırakırken Mesut Özil’e, “Böyle bir şey olabilir mi a… k… ya…” diyen isyan ettiği anlar kameralara yansıdı. İrfan Can’ın daha sonra Mesut’a, “seni çıkaramıyor, beni çıkarıyor” sözlerini kullandığı belirtildi.

Saha kenarında da hocasıyla göz göze gelmeyen İrfan'ın oyundan alınması sosyal medyada da en çok tartışılan konuydu. Pereira'nın son dakikada Mesut Özil-Szalai değişikliği de tartışılan diğer bir konu oldu.

YÜZÜNE BAKMADI

İrfan Can Kahveci, oyundan alındıktan sonra hocası Vitor Pereira'nın yüzüne bakmadı. Kulübeye yürüdüğü sırada da sözleriyle tepkisini dile getiren yıldız futbolcuyu takım arkadaşları sakinleştirdi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar