İrem Helvacıoğlu'nun son hali endişelendirdi

İrem Helvacıoğlu'nun son hali endişelendirdi
Baş Belası dizisinde İpek rolünü canlandıran İrem Helvacıoğlu, bir deri bir kemik kaldı. Helvacıoğlu'nun bir hayli kilo vermiş görüntüsü, hayranlarını endişelendirdi.

Özcan Deniz ile başrollerini paylaştığı Seni Çok Bekledim dizisi final yapan İrem Helvacıoğlu, yeni sezonda Baş Belası dizisine başladı.

TV100'de yer alan habere göre, Dizide canlandırdığı İpek karakteriyle beğenileri toplayan ünlü oyuncunun son görüntüsü, hayranlarını korkuttu. Oldukça kilo verdiği görülen Helvacıoğlu'nun kilo vermesinin nedeni merak edilmeye başlandı.

20 kiloyu pesketaryen diyetiyle verdi

Ünlü oyuncunun kilo vermesinin sebebi kısa sürede anlaşıldı. Buna göre Helvacıoğlu'nun herhangi bir hastalığı yok. Ancak Helvacıoğlu'nun zayıf görüntüsünü pesketaryen beslenmeye borçlu olduğu ortaya çıktı. Sadece deniz ürünleri tüketen 31 yaşındaki oyuncu, ergenliğinde aldığı 20 kiloyu pesketaryen diyetiyle verdi.

PESKETARYEN DİYET NEDİR?

Pesketaryen diyet genel hatlarıyla kırmızı ve beyaz et tüketmemek, sebze ağırlıklı beslenmenin yanında balık, peynir ve yumurta da tüketmek olarak tanımlanabilir. İşte İrem Helvacıoğlu'nun son hali!

irem1.jpgirem2.jpgirem3.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar