İran'dan Trump'a videolu suikast tehdidi!

İran'dan Trump'a videolu suikast tehdidi!
Fars Haber Ajansı, Trump'ın ölümüyle sonuçlanan montajlı bir tehdit videosu yayınladı. Videoda geçen alt yazıda ise "Savaşa başlarsanız, biz bitiririz" şeklinde ifadeler kullanıldı.

İran'da yer alan Fars Haber Ajansı, İran Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'nin ABD tarafından düzenlenen saldırıda öldürülmesinden sonra İran intikam yemini etti. İran, Trump'ın ölümüyle sonuçlanan montajlı bir tehdit videosu yayınladı.

TELEVİZYONDA DA YAYINLANDI

İran'ın intikam yemininin ardından Fars haber ajansı tarafından abonelerine servis edilen video görüntüleri İran'da bazı televizyon kanallarında da yayınlandı.

YÜZÜK DETAYI

Videoda Trump'ın 5 Kasım'da Nevada'da yaptığı mitingten görüntüler kullanıldı. Görüntülerin üzerine, otomatik tüfekle nişan alan ve parmağında Süleymani'nin yüzüğüne benzeyen bir yüzük bulunan İranlı adam, mitingde konuşan Trump'ı hedef alıyor ve tetiğe basıyor.

162736-814x458.jpg

Silahın patlamasının ardından Trump boynundan yaralanıyor ve çevresindekiler tarafından acilen olay yerinden uzaklaştırılıyor.

SÜLEYMANİ'NİN MÜHENDİSİ'YLE OLAN FOTOĞRAFINA BAKIŞ

Videonun dikkat çeken başka bir detayı ise, tüfeği ateşleyen İranlı adamın tetiği çekmeden önce Süleymani'nin resmine bakış atması ve söz konusu resimde Süleymani'nin yanında aynı saldırıda öldürülen Haşdi Şabi lideri El Mühendisi de görünüyor.

ALT YAZIYLA TEHDİT MESAJI GÖNDERİLDİ

Videoda yer alan alt yazıda ise "Savaşa başlarsanız, biz bitiririz" şeklinde ifadeler bulunurken bu ifadeler bazı kullanıcılar tarafından tehdit unsuru olarak görüldü.

İşte o video:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar