ipad 9 görücüye çıktı

ipad 9 görücüye çıktı
iPad 9 ve iPad 2021 olarak isimlendirilen yeni tablet modeli Apple'ın son lansmanında görücüye çıktı.

Tablet, Apple A13 Bionic işlemcisi, ikinci nesil Apple Pencil desteği, gelişmiş ön kamera, renk sıcaklığı ayarlanabilen ekran gibi özelliklere sahip. 

Donanım Haber imzasını taşıyan habere göre, Apple’ın bir süre Mini, Air ve Pro şeklinde isimlendirdiği iPad ailesi yeniden orijinal isimlendirmesine geri dönmüştü. Orijinal iPad bugün dokuzuncu nesli ile tüketicilerin karşısına çıktı. 

iPad 9 özellikleri ve fiyatı

iPad 9 ve iPad 2021 olarak isimlendirebileceğimiz yeni tablet modeli yine 10.2 inçlik ekran boyutunu koruyor. 500 nitlik parlaklığa sahip ekran yansıtma yapmıyor. Önceki nesle göre tasarımında da önemli bir değişiklik göze çarpmıyor. 

İki adet performans ve 4 adet verimlilik çekirdeğinden oluşan Apple A13 Bionic yonga setinin güç verdiği iPad 9 modeli 8MP çözünürlüğünde otomatik odaklamaya sahip bir arka kamera ile donatılmış. 

Özellikle pandemi döneminde yoğunlaşan uzaktan eğitim iPad 2021 modelinde de kendisini gösteriyor. Ön kamera 12MP çözünürlüğünde ve 122 derecelik açıya sahip. Center Stage yazılımı sürekli kullanıcıya odaklanarak sahneyi otomatik bir şekilde ayarlayabiliyor. Yeni iPad 9 modeli 64GB için 329$ başlangıç fiyatıyla satışa çıkacak. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar