iPad 7 özellikleri ve fiyatı!

iPad 7 özellikleri ve fiyatı!
Lansmanı gerçekleşen apple yeni ipad modelini tanıttı. Yeni modelin fiyatı ve özelliklerinin detayları ortaya çıktı.

Dün dünyanın merakla beklediği etkinlik olan Apple Lansman, Türkiye zaman dilimi ile dün akşam yapıldı. Dün akşam ki etkinlikte iPad 7 modelini de tanıttı ancak model eski modellere benziyor. Ayrıca diğer modellerinden tek farkı ve en önemli özelliği ise Apple Pencil desteği ile bu modeli kullanabilme özelliğinin olmasıdır.

Apple önceki modellerden daha büyük bir ekran olması için çalışmış ve 7. nesil olan bir modeli ortaya çıkartmış. Bu modelin ekran büyüklüğü 10.2 inç. Bu oran oldukça yeterli bir orandır. Ayrıca daha hızlı bir işlemci kullanarak eski modellerine göre daha iyi bir kullanım imkanı sunmayı planlıyor. Apple modellerinde ilk kez büyütmeye giderek bu modelin ekran genişliğini arttırdığını unutmamak gerekiyor.

Ipad 7 modelinde 10.2 inç bir ekrana sahip olmasının yanında retina bir ekranda 3.5 milyon pikselin yer aldığını belirtmemizde fayda var. Ayrıca marka bu modelinde iPadOS ile birlikte tıpkı bilgisayar kullanır gibi bir deneyim yaşatacağını öngörüyor. Harici modüller ile klavye ve diğer birimleri de bu modelinde kullanarak bilgisayar kullanma rahatlığına erişebileceksiniz. Aynı zamanda marka bu tasarımın yüzde yüz geri dönüştürülmüş alüminyumdan yapıldığını da bilmemizi istiyor.

Ekran değişikliğinin yanında bu cihazın farklı özellikleri de bulunuyor. Örneğin, A10 Fussion işlemcisi ile bu model diğer modellere göre oldukça yüksek performansa sahip olacak.

Ipad 7’nın piyasaya çıkış tarihini 30 Eylül olarak belirleyen Apple, ön siparişe çıkacağı tarihi internet sitesinden duyuracağını açıkladı. Fiyat konusunda gelir isek bu modellerinin satış fiyatları Türkiye’de 329 dolar + vergiler olarak başlayacak fiyatlar ile çıkacak. Yaklaşık olarak 1900 TL ve vergiler ile satın alabileceksiniz. Tam fiyatın henüz belli olmadığını belirtmemiz gerekiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar