Insta'cılar bu habere çok sevinecek... Instagram'a yepyeni bir özellik geliyor

Insta'cılar bu habere  çok sevinecek... Instagram'a yepyeni bir özellik geliyor
Milyonlarca kullanıcısı olan Instagram'a bomba bir özellik geliyor.  Story'lerde bölünmeye son! Artık daha uzun hikayeler paylaşmak mümkün hale gelecek.

Instagram hikayelerde daha uzun video paylaşmak isteyen birçok kullanıcı mevcut. Çünkü Instagram, hikayelerde 30 saniyeye kadar olan videoları destekliyor. 30 saniyeden daha uzun bir video paylaşmaya çalıştığınızda uygulama bu videoyu bölerek paylaşıyor. Ancak ortaya çıkan bilgilere göre Instagram hikayelerde daha uzun video paylaşma konusunda önemli bir adım atıyor.

INSTAGRAM'IN UZUN HİKAYELER ÖZELLİĞİ TESTTE

Alessandro Paluzzi'nin paylaşımına göre Instagram, uzun hikayeler özelliği üzerinde çalışıyor. Böylece Instagram'ın hikayeler bölümünde 60 saniyeye kadar olan videolar artık bölünmeden paylaşılacak. Paluzzi, Instagram hikayelerde daha uzun video paylaşmaya olanak sağlayacak özellik için bir ekran görüntüsü de sahip.

instagram-twiiter.jpg

EN BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLERDEN BİRİ

Uzun hikayeler özelliği oldukça ilginç görünüyor. Aynı zamanda bu özellik, daha şimdiden Instagram hikayelerdeki en büyük değişikliklerden biri olarak kabul ediliyor.

Ancak özelliğin resmi bir çıkış tarihi yok.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar