İnsan kaçakçılığını ortaya çıkaran CHP'li Veli Ağbaba'ya vatandaştan gülümseten tepki

İnsan kaçakçılığını ortaya çıkaran CHP'li Veli Ağbaba'ya vatandaştan gülümseten tepki
CHP Ekonomi Masası ve Esnaf Masası, CHP Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak ve Veli Ağbaba başkanlığında Siirt’te yurttaşların sorunlarını dinledi. Bir vatandaş yurt dışına gitmeyi düşündüğünü ve Ağbaba’nın belediyelerdeki insan kaçakçılığını ortaya çıkardığı için gidemediğini söyleyerek, Ağbaba'ya gülerek dert yandı.

Siirt’teki genel sorun yüzde 37’yi bulan işsizlik, ekonomik sıkıntılar, çiftçi ve esnafın yeteri kadar desteklenmemesiydi. Ağbaba ve beraberindeki CHP’liler esnaflarnı dükkanlarını gezdi ve kahvehanelere uğradı. Burada vatandaşlar Ağbaba ve beraberindeki CHP’lilere sorunlarını anlattı.

Bir vatandaş yurt dışına gitmeyi düşündüğünü ve Ağbaba’nın belediyelerdeki insan kaçakçılığını ortaya çıkardığı için gidemediğini söyleyerek, Ağbaba'ya gülerek dert yandı.

Vatandaş, “Arkadaşlarla biz nasıl Avrupa’ya kaçabileceğimizi planlıyorduk. Ya da para bulabilir miyiz?” diyerek, Ağbaba'nın, belediyeler aracılığıyla yapılan insan kaçakçılığı ile mücadelesini hatırlattı. Yurttaş, “Ona da senin yüzünde gidemiyoruz. Şimdi çıktı ya piyasaya yapmıyorlar, eskiden yapıyorlarmış” diyerek güldü. Yurttaş yurt dışına gitmek için insan kaçakçılarının kendilerinden 7 bin 500 dolar istediğini belirtti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar