İngiltere'de Jack Dunn kızlar tuvaletine kamera yerleştirip müstehcen görüntülerini çekti!

İngiltere'de Jack Dunn kızlar tuvaletine kamera yerleştirip müstehcen görüntülerini çekti!
İngiltere'de öğretmen olan Jack Dunn, 2019 yılında çalıştığı orta okulda, kızlar tuvaletine gizli kamera yerleştirip kız öğrencilerin müstehcen görüntülerini çekti.

Haberler.Com'un haberine göre, İngiltere'de Jack Dunn, isimli öğretmen görev yaptığı orta okulun kızlar tuvaletine gizli kamera yerleştirdi. Öğretmen toplamda yedi video çekti ve bu videoları "En sevdiğim videolar" başlığı altında topladı.


Durumu bir kız öğrencinin tuvalet kabini üzerinde bulduğu telefonu okulun müdürüne vermesi üzerine ortaya çıktı. İncelemelerin ardından telefonun öğretmen Dunn'a ait olduğu belirlendi.  
Olayın ardından öğretmen Dunn, görev yaptığı okuldan kovuldu. 

kizlar-tuvaletine-gizlice-telefon-yerlestiren-719027-4676-1-b.jpg

AİLELER KORKUYOR


Aileler ise çocuklarının psikolojilerinin bozulduğunu ve öğretmenin görüntüleri cinsel içerikli sitelere yüklemesinden korktuklarını söyledi. Mahkemeye çıkarılan öğretmene bir yıl hapis cezasının yanı sıra 200 saat kamu yararına ücretsiz çalışma cezası verildi.

kizlar-tuvaletine-gizlice-telefon-yerlestiren-719027-51-4-b.jpg

Mahkeme Dunn'nun yaşı, daha önce bir suç işlememiş olması ve Kovid-19 dolayısıyla cezaevindeki kötü şartları göz önünde bulundurarak cezayı erteledi. Dunn, beş yıl içinde aynı suçu işlerse cezasını çekmek için cezaevine yollanacak.

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar