İngiltere'de 15 yaşındaki kız denizin içinde tecavüze uğradı

İngiltere'de 15 yaşındaki kız denizin içinde tecavüze uğradı
Binlerce insanın plajda olduğu sırada topu suyun içine kaçan kız, kendisini denize çeken şahsın tecavüzüne uğradı. İddialara göre kızın tecavüzüne uğradığını görenler, sadece izlemekle yetindi.

İngiltere'deki Bournemouth plajında binlerce kişinin yüzdüğü sırada yaşanan olay, duyanları şoka uğrattı. İddialara göre kumda top oynayan 15 yaşındaki kız, kaçan topunu almak için denize girdi. Bu sırada denizde yüzen 17 yaşındaki Dabby isimli saldırgan da  kızı suyun içine doğru çekmeye başladı. 

KİMSE MÜDAHALE ETMEDİ İDDİASI

Bournemouth Echo'da yer alan habere göre, Saldırgana karşı fazla direnemeyen genç kız, suyun içine girmek zorunda kaldı. Suyun içerisinde kıza dakikalarca tecavüz eden şahıs, arkadaşının gelmesiyle birlikte kızı bırakmak zorunda kaldı. Yine iddialara göre kızın tecavüze uğradığı sırada plajda olan binlerce kişi ise olaya müdahale etmedi.

"OLAYDAN SONRA TELEFONUMU İSTEDİ"

Olayın ardından polise ifade veren mağdur kız, "Topu almak için suya girdim. Beni zorla içeri çekti. Göbeğimin altı suda kalınca da tecavüz etmeye başladı. Hiç kimse yardımıma gelmedi. Arkadaşının bize doğru yaklaşmasıyla beni bırakmak zorunda kaldı. Tecavüzden sonra kendimi çok kötü hissediyordum ama o beni izlemeye devam etti. Hatta telefonumu bile istedi" dedi.

Polis ekipleri, genç kızın kendilerine verdiği ifade ve çizdirdiği robot resim doğrultusunda 17 yaşındaki saldırganı yakalamak için çalışmalara devam ediyor.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar