İngiltere Başbakanı Boris Johnson'dan kebap itirafı!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson'dan kebap itirafı!
İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Maliye Bakanı Rishi Sunak ile birlikte Teesport limanını ziyaret etti. İngiltere’de artan obezite ile Covid-19 arasındaki ölümcül ilişkiye dikkat çeken Johnson en sevdiği yiyeceğin kebap olduğunu söyledi.

Boris Johson'dan kebap itirafı!

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, Maliye Bakanı Rishi Sunak ile birlikte Teesport limanını ziyaret etti. Basına açıklamalarda bulunan Johnson, pandeminin ülke ekonomisine verdiği zarara değindi ve obezitenin Covid-19 ile birlikte yarattığı tehlikeye dikkat çekti.

 

johnson-scaled.jpg

Johnson açıklamasında şunları söyledi:

“Pandeminin, ülkemizin muzdarip olduğu obezite hastalığı tarafından daha da kötüleştirildiği gerçeğiyle yüzleşmeliyiz. Bununla ilgili benim de kişisel deneyimlerim  bulunuyor. Obezite ile başa çıkmanın en iyi yolu insanları bu konuda kötü hissettirmek değil, onlara kilo verince daha iyi, daha neşeli ve daha dinamik hissedeceklerini söylemektir. "Hangi yiyecekleri tükettiğini sorulduğunda ise Johnson, “Benim en sevdiğim sağlıklı yiyecek kebap. Çok sağlıklı öyle değil mi?"  yanıtını verdi. Bakan Sunak ise, “Izgara olarak hazırlandığında sağlıklı” dedi.

 

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar