İngiliz ekibi, Lionel Messi'nin peşinde

İngiliz ekibi, Lionel Messi'nin peşinde
Manchester City, Lionel Messi'yi bu sezon başında kadrosuna katmak istemiş ancak Barcelona kulübü Messi'nin transferinin gerçekleşmesine engel olmuştu. Çıkan iddialara göre İngiliz ekibi, Messi ısrarından vazgeçmiş değil ve sezon sonu Arjantinli yıldızı kadrosuna katmak istiyor.

Messi'nin peşinde olan takım

ESPN'in haberine göre, City, Arjantinli yıldızın Barcelona'daki durumunu görmek için Mart veya Nisan'a kadar bekleyecek.

Sözleşmesi Haziran ayında sona erecek olan 33 yaşındaki Messi, 1 Ocak itibariyle İspanya dışında kulüplerle transfer görüşmesi yapmakta serbest.

Messi'yi takımda görmek isteyen bir diğer kulüp ise Paris Saint-Germain (PSG) . City, PSG'den farklı bir yaklaşım benimseyerek gelişmeleri takip edip Messi hakkında açıklama yapmaktan uzak duracak.

Paris ekibinde daha önce spor direktör Leonardo, teknik direktör Mauricio Pochettino ve Neymar, Angel Di Maria ve Marco Verratti yıldız futbolcuyu takımda görmek adına net ifadeler kullanmıştı.

Öte yandan Messi'nin geleceği Barça'nın yeni başkanının kim olacağına bağlı olabilir. Arjantinli, 7 Mart'ta yapılacak seçimlerde aday olan Joan Laporta, Victor Font ve Toni Freixa'nın planlarını dinleyecek.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar