İmzacı emekli amirallerin yakınlarını fişlemişlerdi! Ahmet Hakan gazetesinin haberini böyle savundu 

İmzacı emekli amirallerin yakınlarını fişlemişlerdi! Ahmet Hakan gazetesinin haberini böyle savundu 
Hürriyet’in Genel Yönetmeni Ahmet Hakan, Hürriyet gazetesinin 103 emekli amiralin yayımlayıp imzaladığı Montrö bildirisinde, imzacı amirallerin yakınları üzerinden fişlendiği “Bildiriyi imzalayan emekli amirallerden 4’ü CHP üyesi çıktı” başlığıyla yayınlanan kamuoyunda çok sert tepkilere neden olan haberi savundu.

Gerçek Gündem’in haberine göre, CNN Türk’te kendi sunduğu Tarafsız Bölge programında Hürriyet’in Genel Yönetmeni Ahmet Hakan, Kılıçdaroğlu’nun Hürriyet’in haberine gösterdiği tepkiye değinerek şöyle konuştu:

“Bizim gazetemizi grup toplantısında mahkum ediyor. Olan da şu yani; İnternet sitesinde çok kısa bir süre kalmış ve çıkartılmış. Bu da böyle biliniyor yani, bu da haber yapılmış. Böyle bir haber karşısında Kılıçdaroğlu’nun mal bulmuş mağribi gibi üstüne atılması hiç yakışık alacak bir şey mi yani? Bu da ayrı bir problem.

Biz hakkaniyetli bir habercilik yapıyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu’na da yer veriyoruz, Meral Akşener’e de yer veriyoruz. İnsanlarla ilgili yargı kararı olmaksızın hüküm vermemeye çalışıyoruz. Kılı kırk yarıyoruz. Olabilir yani. İnternette bir haber çıkmış yanlış olmuş. Bunu fırsat bilip üzerine gitmenin yanlış olduğunu söylüyorum.”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar