İmamoğlu'ndan Türk'e : "Gel bir daha sarılayım"

İmamoğlu'ndan Türk'e : "Gel bir daha sarılayım"
Erdal İnönü’nün eşi Sevinç İnönü, İmamoğlu'nun İBB Belediye Başkanlığı'nı kazanması şerefine İstanbul 'daki yeni evinde verdiği yemeğe çarpıcı isimler katıldı.

Önceki gece İstanbul Kandilli’de önemli bir buluşma gerçekleşti. Türk siyasetinin saygın ve renkli ismi Erdal İnönü’nün eşi Sevinç İnönü, İBB Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için yeni evinde yemek verdi. 

Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte misafirleri karşıladı. Yemek, Sevinç İnönü’nün konuklara hitaben konuşmasıyla başladı. Sevinç İnönü, İmamoğlu’nun İstanbul’daki seçim gezisi sırasında iki kez kendisini ziyaret ettiğini anımsatarak “İstanbul’u kazandığında onuruna bir akşam yemeği vereceğim...” sözünü verdiğini aktardı.

Bir tarafında Ekrem İmamoğlu ve eşi Dilek İmamoğlu, diğer tarafında Yunanistan’ın eski başbakanlarından ve eşi Erdal İnönü’nün yakın dostlarından Yorgo Papandreu’yu oturtan Sevinç İnönü, yemek öncesi sandalyeleri kontrol ettiklerini söyledi. “Biz de artık balkon konuşmaları yapalım” diyerek İstanbul’daki seçim zaferinin taçlandırılması mesajını verdi. Gecede “kırık sandalye” esprisi de sık sık yapıldı. 

Cumhuriyet'ten Aykut Küçükkaya'nın aktardıklarına göre Sevinç İnönü, Ekrem İmamoğlu ve Papandreu’nun konuşmalarının ardından İmamoğlu ailesi, Sevinç İnönü’yle birlikte masaları gezdi. Ahmet Türk’ün masasına gelindiğinde art arda “mesajlar” veriliyordu. Geceye katılan konukların en fazla alkışladığı isim Ahmet Türk’ oldu. Türk, Celal Doğan’la birlikte aynı masadaydı. İmamoğlu, bu masaya, Diyarbakır’daki ziyareti anımsatarak, “Ahmet Türk’ü bir kez daha kucaklamak istiyorum” diyerek geldi.

ek.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar