İmamoğlu’ndan Göksu’ya, "Şimdi de çok sövdüğünüz insanlarda yanılacaksınız"

İmamoğlu’ndan Göksu’ya, "Şimdi de çok sövdüğünüz insanlarda yanılacaksınız"
Tatilin ardından toplanan İBB Meclisinde, Tevfik Göksu’nun Tayfun Kahraman’ın atamasıyla ilgili yorumuna İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, ”Geçmişte çok övdüğünüz insanlarda yanıldığınız gibi şimdi de çok sövdüğünüz insanda yanılacaksınız” diye yanıt verdi.

23 Haziran seçiminin ardından Ekrem İmamoğlu başkanlığında toplanan İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi, tatilin ardından aylık toplantılara başladı. Tevfik Göksu’nun Tayfun Kahraman’ın atamasıyla ilgili yorumuna İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ”Geçmişte çok övdüğünüz insanlarda yanıldığınız gibi şimdi de çok sövdüğünüz insanda yanılacaksınız” diye yanıt verdi.

AKP Grup Başkanvekili Tevfik Göksu, CHP Grup Başkanvekili Subaşı’na, “Bu ülkenin yağmalanmasına, araçların yakılmasına, o paçavraların altında gaz maskesiyle basın açıklaması yapan bir kişinin gerçekten İstanbul’un kentsel dönüşümünü yapacağına inanması beni çok şaşırttı. Bu milletin kazanımlarına karşı olan bir kişinin hayır getireceğine biz inanmıyoruz” diye yanıt verdi.

İmamoğlu’ndan AKP’li Göksu’ya ‘Tayfun Kahraman’ yanıtı: Kefilim

Ardından konuşan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı’na atanan Tayfun Kahraman’a, “Terör örgütlerinin paçavrasının altında gaz maskesiyle beraber havaalanı dursun, boğaz köprüsü dursun diyen bir kişi bu şehrin neresini dönüştürecek?” sözlerine, “Karakterine ve kişiliğine kefilim. Ona söver gibi hakarette bulunmanızı yadırgıyorum. Geçmişte çok övdüğünüz insanlarda yanıldığınız gibi şimdi de çok sövdüğünüz insanda yanılacaksınız” diye yanıt verdi.

Ardından söz alan AKP Grup Sözcüsü Faruk Gökkuş, İmamoğlu’nu, “İkili ve maskeli bir yönetim” uygulamakla suçladı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar