İlk kez anlattı: Alparslan Türkeş'in kızına vasiyeti

İlk kez anlattı: Alparslan Türkeş'in kızına vasiyeti
Milliyetçilerin efsane lideri Alparslan Türkeş'in kızı Dr. Ayyüce Türkeş Taş, katıldığı canlı yayında konuştu. Ayyüce Türkeş Taş, babasının kendisine vasiyetini de açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kurucu Genel Başkanı ve milliyetçilerin efsane lideri merhum Alparslan Türkeş'in medyadan uzak bir yaşam süren kızı Ayyüce Türkeş Taş, avukat Afşin Hatipoğlu'nun Instagram üzerinden yaptığı canlı yayında samimi açıklamalarda bulundu. 

Canlı yayında babası ile olan anılarını anlatan Ayyüce Türkeş Taş, 'Bundan sonraki hayatınız için babanız ile olan anılarınızı yazmak gibi bir planınız var mı?' sorusuna yanıt verirken babasının kendisine olan vasiyetini de açıkladı.

"Öyle bir düşüncem yok. Aslında bu babamın bana vasiyetiydi. Bana yanına bir defter al yaz bunları. İlerde beni sana sorarlar anlatırsın derdi" diyen Türkeş Taş, "Ben şimdi 42 yaşındayım. Kemal yaşa geldikten sonra istiyorum. Onun bir görev olduğunu düşünüyorum. Bizim babamızı kendi görüşümüzle anlatmamız gerekiyor. Babamın ölümsüzlüğü kazandığını düşünüyorum. Dünya var oldukça o da var olacak. O yüzden bu iyi bir hizmet olacaktır diye düşünüyorum. İnşallah en yakın zamanda..." ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar