İlayda Alişan'ın eski fotoğrafı olay yarattı! Estetik iddiaları gündem oldu

İlayda Alişan'ın eski fotoğrafı olay yarattı! Estetik iddiaları gündem oldu
TV8'in reyting rekortmeni dizisi Kırmızı Oda'da Süveyda karakterini canlandıran İlayda Alişan'ın eski bir fotoğrafı gündeme geldi. Ünlü oyuncunun yıllar içindeki değişimi 'estetik' iddialarının ortaya atılmasına neden oldu.

Çukur dizisinde canlandırdığı Akşın karakteri ile adını geniş kitlelere duyuran İlayda Alişan, Masumiyet'te sergilediği performansla da dikkat çekmişti.

Şimdilerde Kırmızı Oda dizisinde Süveyda karakterini canlandıran oyuncu, geçmiş yıllara ait bir fotoğrafla gündeme geldi. Ünlü oyuncunun sosyal medyada gündem olan fotoğrafı beraberinde estetik iddialarını da getirdi.

Bir kısım sosyal medya kullanıcısı ünlü oyuncunun estetik yaptırdığını ve çok değiştiğini savundu. Ancak bir kısmı Alişan'ın hiç değişmediğini söyledi.

ilayda-alisan.jpg

SÜVEYDA'NIN HİKAYESİ NEDİR?

Kırmızı Oda’ya yeni sezonda dahil olan Süveyda’yı annesi bir şeyleri çaldığı için kliniğe getirdi. Aynı zamanda epilepsi hastası olan Süveyda'nın ilk kez 6 yaşında evden kaçtığı ve daha sonra da kaçmaya devam ettiği ortaya çıktı. Süveyda ilk kez evden kaçtığında başına korkunç bir olay gelmiş. Üniversite öğrencisi olan Süveyda, mimarlık bölümünde eğitimine devam ediyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar