İktidar mahallesinde "kulis" kavgası: İnsanları aptal yerine koymak için...

İktidar mahallesinde "kulis" kavgası: İnsanları aptal yerine koymak için...
Türkiye yazarı Cem Küçük, Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi eleştirdiği yazısında, "Okuyucuyu aptal yerine koymak Hürriyet’te herhâlde yazar olmak gerekiyor" dedi.

HABER MERKEZİ - GÜNBOYU

Türkiye yazarı Cem Küçük, Hürriyet yazarı Abdülkadir Selvi'nin sürekli olarak değindiği kabine değişikliği olacağı yönündeki yazılarını eleştirdi. . 

"Abdülkadir Selvi’ye göre Başkan Erdoğan bu hafta da kabineyi değiştiriyor" başlıklı yazısında Küçük, "Ankara kulislerinde sürekli konuşulan ve merak edilen konulardan biri "kabine değişecek mi?" sorusudur. Bu konuda en iddialı yazıları yazan Hürriyet gazetesinden Abdülkadir Selvi... Son bir senede Selvi defalarca kabinenin değişeceğini yazdı. Ama değişen bir şey olmadı" ifadelerini kullandı. 

"İLGİ ÇEKİCİ BAŞLIĞI KULLANIYOR"

22 Temmuz 2019’da “Yeni dönemin siyasi kodları” başlıklı yazı yazan Selvi “Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yurt gezilerinden hemen sonra AK Parti yönetiminde kabinede mini revizyona gideceğini” iddia etti. Peki gitti mi Erdoğan? Hayır. 
Kabine değişikliği ilgi çeken bir başlık. Selvi bunun farkında. Bu kez de 9 Eylül 2019’da aynı konuyu işledi. “Kabine değişikliği ne zaman?” başlıklı yazısında bu işleri bilen birisinin kendisine "kabine değişikliği 2-3 ay sonra olacak" dediğini aktardı. Sonuç: Kabine yine değişmedi... Bu işleri bilen arkadaş kimmiş, onu da öğrenemedik..." dedi. 

"DEĞİŞİKLİK OLMADI"
 
"Abdülkadir Selvi hızını bir türlü alamıyordu" diyen Küçük, "Ekim ayında da kabine değişikliğinin olacağını yine yazdı. 8 Ekim 2019’da Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi bakanlıkların bütçelerinin görüşüleceği ocak ayında kabinede değişiklik yapabileceğini duyurdu.
Selvi, bazı bakanlıkların ayrılmasıyla ilgili AK Parti’de tartışmalar yürütüldüğünü yazdı: “Erdoğan bakanlıkların sayısını azalttığı için yeniden sayının artmasına sıcak bakmıyor. Ama bir ya da iki bakanlıkla ilgili bir düzenleme yapılabileceği söyleniyor...” Tabii Ocak ayında da bir değişiklik olmadı. Başkanlıklarla ilgili düzelme de yapılmadı" dedi. 

"OKUYUCUYU APTAL YERİNE KOYUYOR"

Selvi'nin 26 Haziran’da yazdığı “Kabinede önemli değişiklikler geliyor” başlıklı yazısına da değinen Küçük, "Size bir şey diyeyim mi, Selvi’nin bu dediği de olmayacak. 
Son bir senede benim bulduğum böyle beş yazı yazdı Selvi. Belki arada kaçırdıklarım da vardır. Okuyucuyu aptal yerine koymak için marka değeri bitmiş Hürriyet’te herhâlde yazar olmak gerekiyor" ifadelerini kullandı.  

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar