Bugünkü Yazarlar Tüm Yazarlar
Fatih Ergin

Fatih Ergin

25. SAAT

İkizdere'de vatan savunması

Vatan; oturduğumuz apartmanlar, AVM'ler, plazalar, towerslar, fildişi kuleler değildir...

Vatan, yurt tutulan ülkenin doğasıdır.

Ormanları, dağları, nehirleri, denizleri, yaylaları, gökkubesi, toprağıdır.

Vatan sevgisi; ormanlar talan edilirken, tarım arazileri betonlaştırılırken, su kaynakları kurutulurken ve satılırken, doğal yaşam alanları tükenişe itilirken eyleme geçmektir!

Çevreci olmadan vatansever, vatansever olmadan da milliyetçi olunamaz!

Vatanın her karış toprağının vatandaşın kanıyla sulanıp düşmana teslim edilmemesi davası; vatanın doğası yandaş ve küresel sermaye talanıyla mağlup olmasın diye bir vatan savunması yapılıyor İkizdere'de!

Selam olsun onlara!

Bu vatan bir defa daha düşman işgalinden kurtulacaktır, emin olun...

Bu arada; "Atatürk Rize'yi bombalattı" yalanını atanlar, Rize'de sağlam yayla, dere bırakmadılar. Şimdi de Rizelileri jandarmaya tutuklatıyorlar. Teyzeleri bile!

FETÖ'nün sır olan paraları

MHP, 2020'de FETÖ'nün finansal işlem sayısını ve askıya alınan para miktarını sordu; Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, "sırrın ifşası olur" yanıtını verdi.

Sizin anlayacağınız, siyasi ayak gibi FETÖ'nün paraları da sır oldu; çünkü hangi FETÖ'cülerin nerelere para aktararak serbest kaldığı, hangi FETÖ'cülere bu sebeple dokunulmadığı ortaya çıkacak!

Bu sözlerine neresi yanlış?

Kastamonu Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olan Semra Altıkulaç'a uzaktan eğitim sırasındaki şu sözleri nedeniyle soruşturma açılmış;

"Türk tarihi boyunca Arapların Türklere faydasını hiç görmedik. Arapların bence kendilerine de faydası yok. Peygambere eziyet etmişler. Bizim (Türkler) kadar sahip çıkmamışlar.

Bugün altın tuvaletlere ediyorlar ama dünyadaki Müslümanlar aç. Ben de Araplardan bize hiçbir fayda gelmeyeceğini bilen bir insanım.

Bana Arap demeyin arkadaşlar. Hakikaten tüylerim diken diken oluyor. Şimdiye kadar Araplardan Türklere bir fayda geldiğini görmedim. Bu kadar yıllık Türk tarihini okuduk falan. Tarihte bir örneği yok.

Daima arkadan vurma, daima düşmanla bir olma. Bu da benim aynı dine mensup olduğum dindaşım. Ümmet anlayışı o yüzden bir şeye yaramıyor."

Ben bu sözlerin altına imzamı atıyorum!

Soruşturma açanlar yanlışı söylesin de, doğruyu bilelim.

Bugüne kadar kendi aralarında Türk düşmanlığından başka birleşim yaşayamayanları tarihsel sürece bakarak anlatmak ne zamandan beri suç oluyor?

Biz Ermenistan'a belgelerle konuşmaktan bahsederiz ama Araplarla yaşanan süreçlerden tek kelime etmeyiz. Güya din kardeşi. Sanki omuz omuza destan yazmışız da haberimiz yok.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yazarın Diğer Yazıları