İkinci kafesini açan Meryem Uzerli'den pozlar!

İkinci kafesini açan Meryem Uzerli'den pozlar!
Geçtiğimiz hafta ikinci bebeğine hamile olduğu ortaya çıkan oyuncu Meryem Uzerli, Berlin'de ikinci kafesini açtı. Uzerli fotoğraf çekilerek yeni kafesinden kareler paylaştı.

İkinci kafesini açan Meryem Uzerli'den pozlar!

Yıllar önce yayınlanan Muhteşem Yüzyıl dizisiyle gen iş hayran kitlelerine ulaşan Meryem Uzerli, bir süredir hayatını Berlin'de sürdürüyor. Ekranlardan uzak kalan oyuncu, işlerini iyice ilerleterek ikinci kafesini açtı.

98077592-83445877.jpg

BELİRGİNLEŞEN KARNI DİKKAT ÇEKTİ

Geçtiğimzi hafta ikinci kez hamile kaldığını açıklayan Uzerli, kız bebek bekliyor. Yeni kafesinin açılışından görüntüleri Instagram hesabından paylaşan Uzerli'nin belirginleşen karnı dikkat çekti. Ortağı Giovanni ile yeni şubelerinin açılışı konusunda çok heyecanlı olduğunu da dile getirdi.

5f5711f55542831b8c3bfa06.jpg

"BEBEĞİM KISMETSE OCAK GİBİ DÜNYAYA GELECEK"

Uzerli geçtiğimiz günlerde hamilelikle ilgili konuşarak, "Bebeğimiz 5 aylık. Ocak gibi kısmetse dünyaya gelecek. Cinsiyeti kız., Lara artık 7 yaşında. Zaten uzun zamandır kardeş istiyordu. Kendi ailemizi kuruyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

5f5712085542831b8c3bfa08.jpg

Can Ateş'ten olan kızı Lara'yı ise 2014 yılında dünyaya getiren oyuncu, erkek arkadaşı hakkında ise bilgi vermemeyi tercih etmişti.

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar