İki defa maske cezası yemişti! Merve Boluğur'dan pes dedirten savunma

İki defa maske cezası yemişti! Merve Boluğur'dan pes dedirten savunma
Daha önce maske takmadığı için iki kez para cezasına çarptırılan ünlü oyuncu Merve Boluğur'un maske savunması adeta pes dedirtti.

Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Merve Boluğur iddialı spor kıyafetiyle yürüyüşe çıktığı Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Spor tarzıyla dikkat çeken güzel oyuncu, muhabirlerin sorularını yanıtladı.

“Ben tutkulu kadınım" diyen Boluğur "Çok önemli benim için çekim, kimya gibi şeyler fakat bir taraftan da yalnızlığı seven bir yanım da var. Hayatı akışına göre yaşıyorum” diye konuştu.

33 yaşındaki oyuncu, şarkı söylemeyi keyif aldığı için yaptığını, asıl işinin oyunculuk olduğunu ve albüm teklifi aldığını anlattı.

Merve Boluğur, “Çok seviyorum şarkı söylemeyi, evde de çoğunlukla yaptığım aktivitelerimden bir keyif alıyorum. Ben o an akışta zaten hissettiğini yapan bir kadın olduğum için hayatta böyle ilerliyorum" ifadelerini kullandı.

Oyuncu,  "Albüm için teklifler de aldım. Benim esas mesleğim oyunculuk, keyif aldığım herkesin bir hayat amacı vardır da hissettiğim o yönde, fakat keyif aldığım, ‘Acaba?’ dediğim; güzel gelen, meslek demeyeyim de icraat benim için şarkı söylemek" dedi.

Boluğur "Basit bakıyorum küçükken nasıl elimize mikrofon alıp şarkı söylüyorsak o kafaları seviyorum, eğlenme kafası" ifadelerini kullandı.

Daha önce maske takmadığı için iki kez para cezasını çarptırılan Merve Boluğur, maske kullanmadığı için aldığı eleştirilerle ilgili soruları yanıtladı.

"BENDEN SAĞLIK GEÇER"

“Ben sağlıklı biriyim, Allah daim etsin, sağlık ondan gelir, bu düşüncedeyim" diyen Boluğur "Dolayısıyla bu bakış açısıyla değerlendiriyorum, sağlıklı bir şekilde yaşam sürüyorum geçse bile benden sağlık geçer" ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar