İhale şantajcısı İrfan Güneş'ten yeni vukuat: Tetikçilerin itirafıyla yakayı ele verdi

İhale şantajcısı İrfan Güneş'ten yeni vukuat: Tetikçilerin itirafıyla yakayı ele verdi
Katıldığı ihalelere şantaj yoluyla etki etmesiyle tanınan İrfan Güneş, bu kez haraç alamadığı bir iş insanının mekanına kurşun yağdırtması ise gündeme geldi. tv100'de ekrana gelen habere göre, saldırı gerçekleştiren tetikçilerin emir aldıkları ismi itiraf etmeleri ile yakayı ele veren Güneş, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İHALE ŞANTAJCISI İRFAN GÜNEŞ TUTUKLANDI

Katıldığı ihaleleri alamama ihtimaline karşı kaba kuvvet kullanarak vatandaşa hizmet edecek projeleri engelleyen İrfan Güneş bu kez bir mekanı kurşunlatması ile gündeme geldi.

Bitirdiği hiçbir proje olmamasına karşın adı sürekli olarak ihalelere tehdit ve şantaj karıştırmak ile ünlenen Güneş, bu kez yakayı ele verdi.

İRFAN GÜNEŞ''İN ADINI VERDİLER

İş yeri sahibinin yaptığı suç duyurusuyla çete üyeleri yakalandı. İfadelerinde kendilerini İrfan Güneş’in azmettirdiğini itiraf ettiler. Hakkında ‘tehdit şantaj ve konut dokunulmazlığının ihlali’ suçlarından işlem yapılan şüpheli Güneş tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheli Güneş, Söğüt ve Taş Yapı gibi yüzlerce firmayı şantaj amaçlı şikayet etti onlarcasından para aldıktan sonra feragat etti. 

tv100''de yer alan habere göre, hakkında yürütülen soruşturma bilgilerine göre şüpheli Güneş yine ihale alan bir iş insanına kabus oldu. Önce yargıdaki irtibatlarıyla ihaleyi şikayet etti konu Danıştay aşamasına geldiğinde ise bilindik şantaj yöntemi olarak ‘ihalesini iptal ettirmemek’ karşılığında para istedi. Israrlı şantajlarına rağmen iş insanından ‘hayır’ cevabını aldı bu defa bir suç örgütüyle işbirliği yaparak iş yerini kurşunlattı.

TUTUKLANDI

Günfalt İnşaat sahibi İrfan Güneş, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılı’ğının ve Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği’nin başarılı operasyonuyla gözaltına alındı.  Polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen şüpheli Güneş tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar